Tóth Márk visszatért

Véglegessé vált NB III-as keretünk a 2019/2020-as szezonra, ráadásul egy korábbi játékosunk tért vissza Szentlőrincre.

A hét folyamán lezajlott az utolsó átigazolás is első számú csapatunknál. Egy korábbi labdarúgónk, Tóth Márk tért vissza Szentlőrincre.

Fiatal támadónk az elmúlt három szezont a Kozármisleny csapatában töltötte, ahol 89 meccsen szerepelt és 15 gólt szerzett. Tóth Márk 2014-től 2016-ig volt egyesületünk labdarúgója, ez idő alatt 63 meccsen lépett pályára és 18 gól fűződött a nevéhez.

Visszatérő játékosunkat megkérdeztük arról, ahogy mi motiválta abban, hogy újra szentlőrinci színekben futballozzon és mik a céljai az idei szezonra.

Miután eligazoltam Szentlőrincről, külső szemlélőként figyelhettem ahogy folyamatosan fejlődik a klub infrastruktúrája, ez által egyre több minőségi fiatal játékos érkezett a csapatba és ez meglátszott a klub elért eredményeiben is. Úgy érzem ez a fiatal ambiciózus közeg jó hatással lehet a pályafutásomra, mindenképpen szükségem volt egy ilyen új impulzusra. Egyénileg szeretném gólszámban megismételni vagy túlszárnyalni az első lőrinci évemet, ami egész jól sikerült. Szerencsére sikeres volt a rehabilitációm a bokaszalag szakadásom után, így ez csak rajtam fog múlni. Látva a befektetett munkát, véleményem szerint esélyesek vagyunk arra, hogy a dobogón végezzük a srácokkal.