Tovább erősödtünk kapusposzton: Szmola Bálint aláírt

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb erősítést jelenthetünk be felnőtt csapatunk kapcsán, kapus posztra szerződtettük ugyanis a 23 éves Szmola Bálintot. Nagy lehetőségnek, egyben egyfajta mentőövnek érzi a szentlőrinci lehetőséget a fiatal hálóőr.

 

Az MTK utánpótlásában töltött évek után Szmola Bálint négy esztendőn át Németországban futballozott, volt a patinás 1860 München, valamint az Augsburg játékosa is. Ezt követően megfordult a Zalaegerszegben, a Vasasnál az NB II-ben bemutatkozott a felnőtt mezőnyben, játszott Siófokon, legutóbb pedig a III. Kerület kapusa volt. Az őszi szezonja jól sikerült, folyamatosan védett, ám az utolsó fordulóban súlyos sérülést szenvedett, elszakadt a keresztszalagja.

– Decemberben műtöttek, a tavaszom ráment a rehabilitációra, mostanra azonban szerencsére már rendbe jöttem, edzek, dolgozom, igyekszem visszajönni arra a szintre, amelyen voltam a sérülésem előtt – fogalmazott Szmola Bálint. – Amikor a Szentlőrinc felkerült az NB II-be, már voltam itt próbajátékon, szóval ismertük egymást. Nagyon jólesett, hogy ismét kerestek, tetszett az a hozzáállás, hogy annak ellenére szerettek volna szerződtetni, hogy súlyos sérülés után vagyok. Nagy lehetőségnek, egyben egyfajta mentőövnek tartom a szentlőrinci szereplést: óriási sanszot kaptam arra, hogy teljesen felépítsem magam egy olyan csapatnál, amelynek komoly céljai vannak. Bízom benne, hogy kiharcolom a helyemet a kezdőcsapatban, sokat leszek a pályán, és ha így lesz, szeretnék jó teljesítménnyel hozzájárulni ahhoz, hogy a Szentlőrinc bajnoki címet nyerjen, és visszakerüljön az NB II-be!

Reméljük, hogy az egyéni és a csapatcélok is teljesülnek! Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Bálint!