További két évig piros-feketében

Már javában zajlik a felkészülés NB II-es csapatunknál a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjára. Az idei első tréningen sok ismerős arc bukkant fel, ami nem véletlen, hiszen több játékosunk is újabb időszakra kötelezte el magát klubunkhoz.

 

Első csapatunk tavalyi keretéből hat labdarúgó is megállapodásra jutott vezetőségünkkel a folytatást illetően: Prokop Rostislav, Erdélyi Botond, Tamás László, Keresztes Bence, Havas Attila, valamint Miroslav Grumic az elkövetkező két esztendőben továbbra is a Szentlőrincet fogják erősíteni. 

A tavaly nyáron igazolt Prokop Rostislav (kapus) 31 találkozón védte a szentlőrinci kaput, amelyeken 9 alkalommal kapott gól nélkül hagyta el a játékteret.

A szintén tavaly szerződtetett Erdélyi Botond (szélső védő) 33 alkalommal húzhatta magára klubunk szerelését, hasznos védőmunkája mellett 1 góllal és 4 gólpasszal segítette együttesünket.

Tamás László (belső védő) kilenc év után tért vissza városunkba és a hátunk mögött hagyott kiírásban fontos láncszeme volt csapatunknak. Csapatkapitányunk 33 mérkőzésen lépett pályára, valamint 1 gólt szerzett.

Keresztes Bence (belső védő) 2017 nyarán érkezett egyesületünkhöz és oroszlánrészt vállalt a NB II-es tagság megszerzésében. Több mint 130 alkalommal szerepelt lőrinci szerelésben és ezt a számot tovább növelheti a következő szezonban. Az előző évadban 24 meccsen számított rá a szakmai stáb.

Havas Attila (védekező középpályás) ugyancsak öt esztendővel ezelőtt szerződött az akkor még harmadosztályban szereplő Szentlőrinc SE-hez és azóta 125 összecsapáson küzdött csapatunkért. Az NB II. tavalyi szezonjában 31 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Miroslav Grumic (támadó) egy évvel ezelőtt tette át a székhelyét Szentlőrincre, tapasztalatával és rutinjával pedig sokat nyert együttesünk. 33 alkalommal húzhatta fel a szentlőrinci szerelést és 7 góllal hálálta meg a bizalmat.

További sok sikert kívánunk nektek lőrinci színekben!

Hajrá Lőrinc!