Tudta, mire számíthat – örömmel jött vissza hozzánk

Fotó: Kovácsevics Dusán

Az őszi szezonban az OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapestben futballozott Nagy Barnabás, aki tavasszal ismét a mi csapatunkat fogja erősíteni. Jó hallani, hogy nagy örömmel tért vissza hozzánk, Szentlőrincre!

 

A 2020/2021-es idényben nagyon szépen felépítette magát nálunk Nagy Barnabás. A fiatal balhátvéd sokat volt pályán, rendszerint jó teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte, hogy az MTK visszahívja. Az őszt már az NB I-es csapatnál kezdte, ahol kilenc alkalommal volt kezdő – a tavaszi szezonban viszont ismét minket fog erősíteni.

– Az MTK-nál edzőváltás történt, ezt követően pedig jelezték, hogy kevesebb játéklehetőséget kapnék, mint ősszel. Ismét a kölcsönadás tűnt a legjobb megoldásnak, hiszen én csak úgy tudok fejlődni, ha a pályán vagyok – fogalmazott a 21 éves Nagy Barnabás. – Miután az előző bajnokságban is a Szentlőrincben szerepeltem, és jól éreztem magam, ide szerettem volna visszajönni: hiába volt több lehetőségem is, amint kiderült, hogy a lőrinciek szívesen látnának, nem hezitáltam. Ismerem a közeget, tudom, mire számíthatok, és a szakmai stáb is tisztában van azzal, hogy mit várhat tőlem. A szakmai munka kifogástalan, nyugodtan ki merem jelenteni, ez a klub tökéletes hely a fiatal játékosok számára!

Nekünk pedig szükségünk van az olyan elhivatott, ambiciózus fiatalokra, mint Nagy Barnabás, aki ráadásul már az élvonalban is markánsan letette a névjegyét. Bízunk benne, hogy kiváló tavaszt produkál, amivel mindenki jól járna: nekünk sokat segítene abban, hogy elérjük céljainkat, ő pedig visszaverekedhetné magát az első osztályba!

– Miután tudomásunkra jutott, hogy az MTK a több játéklehetőség érdekében ismét Barna kölcsönadása mellett döntött, nem volt kérdés számunkra, hogy ismét együtt szeretnénk vele dolgozni – fogalmazott sportszakmai igazgatónk, Fekete Tivadar. – Amikor az előző szezonban nálunk játszott, bizonyította a benne rejlő potenciált, óriási szerepe volt abban, hogy elértük a céljainkat. Örülünk neki, hogy ismét nálunk futballozik, egyben bízunk benne, hogy az újabb közös munka révén hozzájárulhatunk a karrierje további építéséhez!

Sok sikert kívánunk a tavaszi szezonra, Barni!