Újabb győzelem Horvátországban

Ismét kapott gól nélkül hozta le felkészülési mérkőzését NB III-as csapatunk, ráadásul most a helyzetkihasználással se adódott gond játékosainknál. 

Az NK Čepin otthonában vendégeskedett első számú együttesünk szombaton. A védekezésünkre ismételten nem lehetett panasz, hiszen kapott gól nélkül hozták le játékosaink a találkozót, valamint a helyzetkihasználásban is javultunk a szerdai találkozóhoz képest, hiszen Juhász László révén 1-0-ás győzelmet tudtunk aratni a horvát harmadosztályú csapat felett.

Gombos Zsolt örült a remek védekezésnek, de úgy gondolja, hogy a támadásokban még javulnia kell a csapatnak.

Ezen a mérkőzésen a legfontosabb az volt, hogy megkapták a játékosok a mérkőzésterhelést. Kapott gól nélkül hoztuk le ezt a mérkőzést is, de most sikerült egy gólt szereznünk. Jövő héttől ráállunk a versenyidőszak ritmusára. Sok még a teendőnk, főként a támadó szekcióink működését kell összehangolni, hatékonyabbá tenni.

A héten folytatódik a felkészülési mérkőzések sorozata, szombaton a FC Ajka fog minket vendégül látni. A szerdai edzőmeccsünk az NK Vihor Jelisavac kérése más időpontra lesz téve, helyette két edzés lesz beiktatva együttesünknek.

(kép forrása: Željko Šepić)