Újabb labdarúgókkal hosszabbítottunk

Folyamatosan zajlanak az események NB II-es csapatunk házt áján, hiszen az előző évi keretünkből újabb labdarúgókkal sikerült megállapodnunk a folytatást illetően. Az elkövetkező napokban az új igazolások is bemutatásra fognak kerülni.

 

Első csapatunk tavalyi keretéből újabb hét labdarúgó jutott megállapodásra vezetőségünkkel a folytatást illetően: Rátkai Zsolt, Farkas Marcell, Nagy Zsombor, Németh Márk, Jancsó András, Török László és Bányai Péter is a Szentlőrinc együttesét fogják erősíteni az elkövetkező szezonban.

A tavaly nyáron szerződtetett Rátkai Zsolt (kapus) 7 alkalommal volt a keret tagja, valamint fontos szerepe volt B csapatunk bronzérmes helyezésének való elérésében.

A 21 esztendős Farkas Marcell (szélső védő) szintén az előző nyáron érkezett első csapatunkhoz. A szakmai stáb 12 alkalommal szavazott neki bizalmat.

Nagy Zsombor (belső védő) és Török László (középső középpályás) az Újpest második gárdájától érkeztek egy éve Szentlőrincre. Előbbi játékos 15 mérkőzésen szerepelt piros-feketében, valamint 1 gólt szerzett a Békéscsaba ellen, fiatal középpályásunk pedig 23 alkalommal kapta meg a lehetőséget a bizonyításra.

Németh Márk (szélső védő) két szezon után tért vissza hozzánk és 22 meccsen kezdőként lépett pályára lőrinci színekben. A tavasz második felében egy sérülés miatt nem gyarapodhatott ez a szám még tovább.

Jancsó András (középső középpályás) is fontos láncszeme volt NB II-es csapatunknak a 2021/2022-es évadban: 24 találkozón jutott szóhoz (ebből 23 alkalommal kezdőként), amelyeken 2 gólt szerzett. A Budafok elleni összecsapást követően középpályásunkat operálni kellett, így a tavasz második szakasza számára is kimaradt.

Bányai Péter (támadó) fiatal kora ellenére gyorsan elnyerte a lőrinci szurkolók szívét, hiszen a debütálása során egyből a baranyai rangadón, a PMFC ellen sikerült betalálnia. 22 összecsapáson kapott bizalmat, amelyeken 5 góllal tudta segíteni együttesünket.

További sok sikert kívánunk nektek lőrinci színekben!

Hajrá Lőrinc!