Újabb pécsi ütközet vár a Szentlőrinc II-re

Fotó: Kovácsevics Dusán

Nincsen könnyű helyzetben a Szolga Gorán vezette Szentlőrinc II., hiszen több hiányzó is nehezítette a felkészülést a ma délelőtt 11:00-kor kezdődő PTE PEAC II. elleni bajnoki mérkőzésre. A gondok ellenére egy jó eredményben bíznak fiataljaink.

 

A tavalyi bajnok PTE PEAC második alakulatához látogat B csapatunk ma délelőtt Pécsre, a Szigeti útra. Az egyetemi gárda idei mérlege nyolc találkozóból három győzelem, egy döntetlen, négy vereség, összesen pedig tíz pont. Hazai pályán négy meccs alatt négy pontot sikerült összegyűjteniük, továbbá rengeteg gól született ezen mérkőzéseken, egyedül a Sellye elleni összecsapáson nem kaptak gólt Molnár Gábor tanítványai. Ennek fényében bízni lehet egy izgalmas, több gólt is eredményező megyei bajnokiban.

- Erős ellenfélnek tartjuk a PEAC második csapatát, a tavalyi bajnokcsapatból több alapember is ebben a gárdában futballozik, ráadásul megyei szinten meghatározó labdarúgókat igazoltak. Nem ideális ütemben zajlott a felkészülésünk a következő bajnokinkra, akadtak problémáink. Szombat délelőtt megpróbálunk ezeken átlépni és együtt, egy csapatként egy jó eredményt elérni! – fogalmazott Szolga Gorán.

 

A 12. forduló programja: PTE PEAC II.-Szentlőrinc II. (november 5., szombat, 11:00), Pécsvárad-PVSK, Mohács-Kétújfalu, Villány-Sellye, Nagykozár-Lovászhetény, Bóly-Szederkény G-S II.