Újabb támadó középpályással bővült NB II-es csapatunk kerete

Fotó: Kovácsevics Dusán

A 22 éves Múcska Viktor az ugyancsak NB II-es Credobus Mosonmagyaróvártól érkezett hozzánk, és szeretné megmutatni, hogy megállja a helyét a másodosztályban.

 

A dunaszerdahelyi DAC csapatánál kezdett futballozni Múcska Viktor, de nagyon fiatalon, már 10 évesen Magyarországra került, az ETO játékosa lett. Nagyon sokáig hű maradt a győriekhez, ahol 16 évesen bemutatkozhatott az NB II-ben, csak 21 esztendősen váltott, tavaly nyáron a Mosonmagyaróvárhoz szerződött. A legutóbbi fél éve nem sikerült túl fényesen, egy sérülés miatt ugyanis nem lehetett annyit a pályán, amennyit szeretett volna.

– Nagyon örültem a szentlőrinci klub megkeresésének, mert csupa jót hallottam erről az egyesületről – fogalmazott támadó középpályásunk. – Szimpatikusnak találtam mindazt, amit a vezetők és a vezetőedző, Jeremiás Gergő felvázolt, nem mellesleg nagyon tetszik az, hogy ez egy futballozni akaró csapat, ami elég ritka ebben a mezőnyben. Továbbá tudom, hogy itt bátran adnak lehetőséget a fiataloknak, márpedig nekem pont az a célom, hogy felépítsem magam, ahhoz pedig, hogy újra formába lendüljek, a pályán kell lennem. Szentlőrincen meg szeretném mutatni, hogy megállom a helyem az NB II-ben, később pedig nagyon szeretnék az élvonalban is futballozni.

Sok sikert kívánunk Neked szentlőrinci színekben, Viktor!