Újra pályán a Szentlőrinc II.

A hosszú szünet után újra bajnoki összecsapás vár fiataljainkra, hiszen holnap kora délután a bajnokesélyes Mohácsi TE 1888 látogat Szentlőrincre az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 18. fordulójában.

 

Több mint három hónappal ezelőtt egy magabiztos győzelemmel búcsúztatta a 2022-es évet a Szentlőrinc II., hiszen a Nagykozárt tudták felülmúlni 4-1-re. A téli pihenőnek és a felkészülésnek viszont vége, hiszen holnap az első helyezett Mohácsi TE 1888 csapatával kell megbirkóznia fiataljainknak. A Duna-parti alakulat ősszel háromgólos sikerrel tartotta otthon a pontokat ellenünk, de Szolga Gorán játékosai szeretnék meglepni a piros-fehéreket, ehhez azonban nagyszerű teljesítmény kell mindenkitől!

Tisztában vagyunk vele, hogy a mérkőzés, sőt az egész bajnokság esélyese a Mohács. Teljesen más célokkal vágott neki a két együttes az idei szezonnak. Ennek ellenére nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, megpróbáljuk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát, ez viszont csak akkor sikerülhet, ha minden játékosom átlag feletti teljesítményt nyújt a találkozó egészében! – nyilatkozta Szolga Gorán.

 

A 18. forduló programja: Szentlőrinc II.-Mohács (március 4., szombat, 14:30), Lovászhetény-Kétújfalu, Siklós-Komló, Bóly-Villány, Szederkény-Pécsvárad, Sellye-PVSK.