Ulrich Dániel tovább szeretne fejlődni, ezért igazolt hozzánk

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Fiatal szélső támadóval erősítettük meg első számú együttesünk keretét az előttünk álló évadra, hiszen a mindössze 19 éves Ulrich Dániel a szentlőrinci színeket fogja képviselni az NB III. Dél-Nugyati csoportjában.

 

Ulrich Dániel személyében ismét olyan játékos érkezett csapatunkhoz, aki jól ismeri a baranyai futballt. A PMFC-nél kezdte, majd a Ferencváros utánpótlásában folytatta, ahonnan Fehérvárra került. Nem sokkal később már a Kozármisleny labdarúgója volt, ahol bemutatkozott a felnőtt mezőnyben: a 2021/2022-es szezonban megnyerték az NB III-at, ezzel feljutottak a másodosztályba. A legutóbbi bajnoki évadot kölcsönben a Majos NB III-as együttesénél kezdte, tavasszal pedig visszatért Kozármislenybe, ahol februárban a PMFC elleni rangadón a második vonalban is bemutatkozhatott.

– Szeretnék tovább fejlődni, erre pedig a legjobb lehetőséget Szentlőrincen látom – fogalmazott a 19 éves szélső támadó, aki gyors, technikás, jó a kombinatív játékban, és feltalálja magát a kapu előtt. – Olyan csapathoz kerültem, amelynek komoly céljai vannak az előttünk álló szezont illetően. A keret nagy része megmaradt, erős együttessel vágunk neki az NB III-nak, bízom benne, hogy eredményesek leszünk. Nagyon jó kihívás ez számomra, minél több időt a pályán szeretnék tölteni, hogy megmutassam, mire vagyok képes.

Bízunk benne, hogy szélső támadóként gólpasszokkal szolgálja majd ki a társakat, vagy ő maga talál az ellenfelek kapujába – ahogy a Kaposvár elleni felkészülési meccsen már meg is tette.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Dániel!