Utánpótlás összefoglaló (9. hét)

Bozsik-torna ezúttal nem volt, a kicsiken kívül viszont mindhárom leánycsapatunk és összes többi fiú utánpótlásegyüttesünk pályára lépett! Az összkép felemás, de arattunk óriási győzelmeket a múlt héten is!

 

 

  

 

LEÁNY

  

Leány Regionális U-16 HNP Közép-Nyugati csoport

 

6. forduló: Airnergy FC – Szentlőrinc-Sellye 2-0 (1-0)

Szentlőrinc-Sellye: Csonka, Sáfrán V., Király, Sáfrán J., Horváth, Kecze, Kapuvári, Szabó, Pankotai. Utánpótlás edző: Balogh János. 

 

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport

 

8. forduló: Szentlőrinc SE – Paksi SE 0-16 (0-7)

Szentlőrinc SE: Nagy – Hévízi, Tímár, Markovics, Maár, Fett, Völcsey, Bende, Portász, Mészáros (Sziffer, 46.), László. Technikai vezető: Vígh György.

 

Női NB II. Nyugati csoport

 

9.forduló: Pápai ELC – Szentlőrinc-DPASE 1-1 (1-1)

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. – Virág, Nagy, Rácz, Somogyi, Gulyás, Rituper, Lászlóczki, Szabó A., Bocz, Domján. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerző: Domján (16.)

 

 

FIÚ

   

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport

 

10. forduló: Kaposvölgye LUE – Szentlőrinc SE 1-5 (1-3) 

Szentlőrinc SE: Erdei, Németh, Flaska, Végh, Csabai, Vári, Ninkó, Jakab, Szabó. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

Gólszerzők: Végh (14, 17., 46., 51.), Németh (39.)

 

Nagy Ronald: - Jól kezdtük a mérkőzést, azonnal szép támadásaink voltak, pontosan járattuk a labdát, így egyhamar már 2-0-ra vezettünk. Remek mérkőzést játszottunk, egyre jobban összeszoknak a játékosaim, és viszont látom azt, amit kérek tőlük! Gratulálok a csapatomnak!

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport

 

9. forduló: Balatonlelle SE – Szentlőrinc SE 2-2 (1-0)

Szentlőrinc SE: Nagy – Németh, Kuti (Jakab, 73.), Darázsi, Csabai (Benkő, 53), Liber, Császár, Szeberényi (Mudik, 73.), Végh (Ninkó, 46.), Nemes, Egréder. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerző: Liber (43., 49.)

Piros Lap: Nagy (52.)

 

Batári Tamás: - A mérkőzés nagyobb részében domináltunk, az történt a pályán, amit szerettünk volna játszani! Ez az első félidőben még nem hozott eredményt, sőt egy hibánk miatt hátránnyal fordultunk. 10 perc alatt sikerült megfordítani az eredményt a javunkra, de egy újabb hiba miatt megfogyatkoztunk és fél órát emberhátrányban játszottunk. Még így is megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy lezárjuk a mérkőzést, de minden helyzetünk kimaradt. És ahogy az lenni szokott pár perccel a játék vége előtt kiegyenlített a hazai csapat egy értékesített bűntetővel. A játék képe alapján mindenképpen győzelmet érdemeltek volna a fiúk, de most sajnos nem tudtak minden esetben felülkerekedni a körülményeken. Két hónap alatt kapott a csapatunk 2 sárga lapot, most egy meccs alatt 4-et és még egy pirosat is, miután megfordítottuk a mérkőzést. A srácoknak meg kell tanulni alkalmazkodni minden játékvezetői felfogáshoz! Legközelebb javítunk!

 

 

13. forduló: Szentlőrinc SE – Holler UNFC 17-1 (6-1)

Szentlőrinc SE: Nagy (Benkő 41.) - Császár, Kuti, Németh (Mudik 57.), Szabó (Flaska 41.) - Darázsi, Egréder, Csabai (Ninkó 41.) - Vári (Végh 41.), Liber, Szeberényi.
Gólszerző: Vári (9., 17., 40.), Szeberényi (20., 22., 27., 51.), Liber (43., 45., 48., 66., 71., 77.), Mudik (61., 80.), Darázsi (64.), Egréder (79.)

Batári Tamás: - Ezt a mérkőzést fegyelmezetten oldották meg a játékosok minden körülményt figyelembe véve. Szakmailag kár lenne elemezni a játékot. Örülünk a sok rúgott gólnak! Gratulálok minden játékosnak, kiemelten a két új bemutatkozó fiatalunknak!

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport

 

1.forduló: Nagyatádi FC – Szentlőrinc SE 0-13 (0-2)

Szentlőrinc SE: Nagy (Ádok, 58.), Varga, Halápi, Illés (Pandur, 41.), Tóth, Botos (Serdán, 49.), Egri, Nyitrai, Porkert, Kolonits, Simonics. Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

Gólszerző: Illés (1), Nyitrai (3), Kolonits (2), Simonics (2), Serdán (3), Pandur (1), ill. Talpas (öngól)

 

Szolga Gorán: - Csak gratulálni szeretnék a srácoknak a nagyszerű győzelemhez! 

 

9. forduló: Szentlőrinc SE – Bácsalmási PVSE 4-0 (3-0)

Szentlőrinc SE: Varga (Botos, 64.), Halápi (Tóth, 64.), Molnár, Egri, Nyitrai, Porkert, Serdán (Hatta, 53.), Nagy (Pandur, 69.), Kolonits, Jung, Simonics

Gólszerző: Egri (7., 31.), Serdán (38.), Halápi (46.)

 

Szolga Gorán: - A bajnokságunk egyetlen veretlen csapatát fogadtuk, így egyértelműen az volt a célunk, hogy hazai pályán megszakítsuk a vendégek remek sorozatát! A pályán meg is mutatták a srácok, hogy képesek is rá, hiszen a futball minden elemében sikerült a vendégek fölé nőnünk! Nagyon jó felfogásban léptünk pályára, koncentráltak voltunk, minden előre megbeszélt taktikai utasítást mindvégig betartottak a gyerekek! Egy olyan csapat ellen tudtuk 4-0-ra győzni, akik az eddigi lejátszott 7 bajnokijukon összesen csak 5 gólt kaptak! Gratulálok a srácoknak!

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat

 

10.forduló: Szentlőrinc SE – K. Lobogó FFC SE 21-0 (13-0)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy (Lukács, 46.), Takács, Miklós, Balázs, Nagy, Király, Wuts, Gettó, Varga, Bedő. Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerzők: Nagy (3), Miklós (4), Balázs (4), Király, Wuts, Bedő, Varga (2), Bedő (2), Lukács (3)

 

Egri Krisztián: - Egy ilyen mérkőzés után nincs más mondandóm, csak gratulálni szeretnék újra a csapatomnak!

  

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat

 

9. forduló: Nagyatádi FC – Szentlőrinc SE 4-3 (2-1)

Szentlőrinc SE: Vass (Havas, 46.) – Baumhakl (Rózsa, 73.), Nagy, Berta, Varga, Tóth, Mang, Katona, Szekeres, Pataki (Csonka, 63.), Krizsovszki. Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 

Gólszerző: Pataki (18.), Szekeres (54.), Berta (60.)

 

Horváth Elemér: - Szoros vereséget szenvedtünk egy agresszív csapattal szemben. Sajnos pontatlanok voltunk és elől nem is mindig éltünk az adódó lehetőségekkel, emellett pedig sok egyéni hibát vétettünk, amit a nagyatádiak kihasználtak. Gratulálok ellenfelünknek! 

 

10. forduló: Szentlőrinc SE – Kaposvölgye LUE 4-1 (2-0)

Szentlőrinc SE: Havas (Tarró, 46.) – Baumhakl, Nyaka, Berta, Varga, Tóth, Katona, Szekeres, Krizsovszki (Meglicser, 46.), Rózsa (Mang, 46.), Major (Fésűs, 57.). Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 

Gólszerző: Berta (6.), Tóth (24., 62.), Meglicser (83.)

 

Horváth Elemér: - Magabiztos győzelmet szereztünk egy lelkesen játszó ellenféllel szemben! Gratulálok a fiúknak!

 

 

Hajrá, Lőrinc!