Változások NB II-es együttesünk keretében!

A Merkantil Bank Ligában szereplő csapatunknál már harmadik hete zajlik a munka a tavaszi szezonra, közben pedig az átigazolási időszak is kezdetét vette. Első keretünkből hat labdarúgó folytatja máshol a pályafutását.

 

A 2022/2023-as szezon átigazolási piaca ismét nyitva van, ez pedig a legtöbb együttesnél változásokat szokott eredményezni. NB II-es csapatunknál ezúttal a távozóknak szeretnénk megköszönni a Szentlőrincért tett munkájukat, többek között Csilus Ádámnak, Török Lászlónak, Filipovic Markonak, Bányai Péternek, Németh Eriknek és Szabó Máténak!

Csilus Ádám az idei szezon elején érkezett Szentlőrincre, 7 tétmérkőzésen jutott szóhoz, ezek közül háromszor kezdőként lépett pályára.

Török László és Bányai Péter egyaránt 2021 nyarán kerültek klubunkhoz, előbbi 36 alkalommal lépett pályára piros-fekete színekben, utóbbi 28 találkozón 5 találatot jegyzett. Török László a harmadosztályú III. Kerületi TVE-nél, amíg Bányai Péter a szintén NB III-as Iváncsa KSE csapatában folytatja pályafutását.

Németh Erik az OTP Bank Ligában szereplő ZTE FC-től került kölcsönbe a Szentlőrinchez 2022 nyarán. 18 találkozón 3 góllal segítette együttesünket az őszi szezon során. A 22 éves középpályás a Soroksár SC-nél folytatja karrierjét.

Filipovic Marko szintén az idei előszezonban érkezett hozzánk. A 23 éves támadó 12 mérkőzésen szerepelt, amiken egy találat fűződött a nevéhez. Külföldi tanulmányai miatt a tavasszal már nem fogja erősíteni első keretünket. 

Szabó Máté 2022 januárjában szerződött Szentlőrincre, ahol 32 összecsapáson 7 góllal segítette együttesünket. A 23 éves támadót a szintén NB II-es PMFC igazolta át a most zajló átigazolási időszakban.

Sok sikert kívánunk a további pályafutásotokhoz, srácok!