Vendégszerepléssel zárja a szezont a Szentlőrinc II.

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Vasárnap kora este a Nagykozár KSE vendégeként fejezi be az idei kiírást második csapatunk az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 29. fordulójában. Szolga Gorán együttese szeretné szépen búcsúztatni az idei bajnokságot a nehézségek ellenére.

 

A 2022/2023-as szezon újonca, a Nagykozár az eddigi lejátszott 23 fordulója során 14 pontot tudott gyűjteni, így pedig a tabella 13. helyét foglalja el. A csapat legeredményesebb játékosa az a Horváth Dániel (14 gól), aki utánpótláskorában a Szentlőrinc SE-ben is lehúzott két és fél esztendőt. Az ősszel magabiztos, 4-1-es győzelmet arattunk hazai pályán, jó lenne most is egy ehhez hasonló eredménnyel búcsúzni az idei évadtól.

– Sajnos nem a legideálisabb körülmények közt várjuk a mérkőzést, több sérültünk van az U19 - B csapatnál egyaránt, valamint 3 játékosunk diákolimpiai döntőn vesz részt a hétvégén Debrecenben – fogalmazott a Szentlőrinc II. vezetőedzője, Szolga Gorán. – Ennek ellenére nem feltartott kezekkel utazunk Nagykozárba, szeretnénk sikeresen szerepelni és szépen zárni az idei szezont!

 

A 29. forduló eredményei: PVSK-Kétújfalu 13-0, PTE PEAC II.-Bóly 2-1.

A 29. forduló további programja: Nagykozár-Szentlőrinc II. (május 21., vasárnap, 17:30), Komló-Pécsvárad, Lovászhetény-Villány, Sellye-Mohács.