Vereség a Mohács otthonában

Második számú együttesünk 3-0-ás vereséget szenvedett a Mohács otthonában a Megyei I. osztály nyitányán.

Második számú együttesünk is megkezdte a 2019/2020-as szezont, méghozzá a Mohács otthonában. A találkozó sajnos nem indult túl jól a több fiatallal felálló csapatunk számára, hiszen már a 15. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. A félidőben 1-0-ás mohácsi vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második félidő elején gyorsan 2-0-ra módosította az eredményt Schmidt Zsolt a második találatával és 9 percre rá Spannenberger János megszerezte a harmadik mohácsi gólt. A 3-0-ás eredmény maradt a mérkőzés legvégéig.

 

A mérkőzés után második csapatunk vezetőedzője, Lóth József elmondta, hogy a Mohácsiak könyörtelenül kihasználták a hibáinkat.

 

- Sajnos azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelt a hazai csapat győzelme. A fiataljaink, illetve az újonnan érkezők nehezen vették föl a ritmust a gyorsan és tudatosan futballozó mohácsiak ellen és ez megbosszulta magát. Ebben a mérkőzésben több volt számunkra és ezt nem kimondottan a számszerű eredményre gondolok.

 

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 1. forduló:

Mohácsi TE 1888 - Szentlőrinc SE II. 3-0 (1-0)

 

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli - Kerti, Tóth O., Nenezic, Sarfenstein - Horváth, Jung - Tóth M. (Gáyer, 71.), Szolga (Paizs, 53.), Bálint - Kovácsevics (Németh, 66.)

Gólok: 1-0 Schmidt (15.), 2-0 Schmidt (50.), 3-0 Spannenberger (59.)