Vereség az éllovastól

Szombat kora déután 2-0-ás győzelmet aratott felettünk a Pécsváradi SE R-busz.

Nem kezdődött túl jól a Pécsvárad elleni bajnoki mérkőzés második csapatunk számára: a 2. percben Wittrédi Dávid révén gyorsan megszerezte a vezetést a vendég alakulat, majd a 27. percben egy tizenhatoson belüli szabálytalanság miatt a játékvezető tizenegyest ítélt a pécsváradiaknak amit ismételten Wittrédi értékesíteni tudott. A félidőre 2-0-ás előnnyel vonulhattak be az öltözőbe a vendégek. A második játékrészben voltak még helyzeti mind a két csapatnak, de több gól nem született és így maradt a 2-0-ás pécsváradi győzelem.

A találkozó után Lóth József elmondta, hogy a játékosok túlságosan meg voltak illetődve.

- Fiatal csapatunk túlságosan is tisztelte az amúgy is jó erőkből álló első számú bajnokesélyest. Sajnos a korai vendég gól elbizonytalanította, elbátortalanította a játékosokat, ennek következtében pedig egy büntetőt is összehoztunk amit a pécsváradiak értékesíteni tudtak. Mindezek mellett pozitívum, hogy a fiatalok nem roppantak össze, viszont a jövőben jobb teljesítményre lesz szükségünk az ilyen kaliberű csapatok ellen. Gratulálok a Pécsváradnak!

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 7. forduló:
Szentlőrinc SE II. - Pécsváradi SE R-Busz 0-2 (0-2)

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli - Sarfenstein, Tóth, Varga, Bálint - Jung, Slavonics - Gáyer, Pretzl, Koleszár - Kovácsevics
Gólok: 0-1 Wittrédi (2.), 0-2 Wittrédi  (büntető, 27.)

(Kép forrása: Schmidt Benjámin)