Villámléptű, komplex, sajátjának érzi a csapat küzdőszellemét

A Nyíregyháza elleni mérkőzésünkön bemutatkozott egyik új igazolásunk, Hajnal Gergely. A 20 éves játékos Siófokról érkezett klubunkhoz, jókora lendületet hozva magával.

 

Szélső támadó poszton még erősödnie kellett keretünknek, így hát nem tétlenkedtünk. Aki követte B-csapatunk felkészülési találkozóit, már felfigyelhetett Hajnal Gerire. Új játékosunk nem csupán sebességével emelkedik ki a mezőnyből. Erős a párharcokban és intelligensen is helyezkedik. Geri a BVSC csapatánál kezdett futballozni. Később a Puskás Akadémiához vezetett az útja, 2016-tól pedig már a Budapest Honvéd akadémiáján nevelkedett, ahol rengeteg tapasztalatot gyűjtött. 

- Első felnőtt szezonomat a tavalyi idény végén zártam a Siófok színeiben. A több játéklehetőség reményében érkeztem Szentlőrincre egyéves kölcsönszerződéssel - nyilatkozta Hajnal Gergely. - Nagyon fontos szempont volt számomra a csapatválasztáskor, hogy olyan helyre kerüljek, ahol nagy a küzdőszellem. A klub tanúbizonyságot tett róla tavaly, hogy képes az utolsó pillanatig elszántan harcolni céljaiért, amely számomra nagyon rokonszenves. Szeretném megköszönni a bizalmat, mindent meg fogok tenni, hogy segítsem társaimat a pályán. Sokat kell még fejlődnöm, szeretnék taktikailag is előre lépni, illetve a gyengébb lábamat is fejleszteni. Úgy érzem, megfelelő helyen vagyok ahhoz, hogy mindez megvalósuljon!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Gergely!

Hajrá, Lőrinc!