Zsinórban harmadszorra is győztünk!

Kedvezőtlenül indult előző fordulós Megyei I. osztályú játéknapunk, mégis elhoztuk a hárompontot a Sport36 Komlói Bányász otthonából.  

 

Közvetlenül a mérkőzés megbetegedett alapemberünk, Pataki Armand, így nem léphet pályára Komlón. Szűk félórányi játékot követően pedig súlyos bokasérülést szenvedett egyik középhátvédünk, Nagy Zsombor, akit a mérkőzés közben kórházba is kellett szállítani. Bízunk benne, hogy az első diagnózisból kiderül, hogy játékosunkra nem vár sok kihagyás! Ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk Zsombornak!

A vak is láthatta, hogy a mérkőzéstervünk részben a váratlan események miatt sem tudott jól megvalósulni az első félidőben. Hiába birtokoltuk sokkal többet a labdát az ellenfelüknél, ritkán váltottuk ezt valós fölényre – nem igazán volt sebessége a passzainknak, túl sok érintéssel és hezitálással játszottunk, zavartnak tűntünk. Támadójátékbéli alapelveink nem működtek az első játékrészben. 

A második félidőre sikerült feljavulnunk, dinamikusabbak, ötletgazdagabbak, pontosabbak lettünk, ezáltal egyhamar vezetést is szereztünk Tóth Máté révén. Nem is elégedtünk meg, labdabirtoklásunkból egyre inkább tényleges dominancia alakult ki, aminek meg lett a gyümölcse. A teljes mezőnyből egyébként is kiemelkedő Pretzl Milán mesterhármast szerzett – fiatal tehetségünk találatai közül az egyik ráadásul egy gyönyörű szabadrúgásgól volt. 

 

Sport36 Komlói Bányász – Mozsgó Szentlőrinc II. 1-4 (0-0)

Sport36 Komlói Bányász: Lesnyik (Kotek, 77.) – Koronics, Zsifkovics (Doboviczki, 75.), Kardos, Szigeti (Reisz, 58.) – Hovorka, Szabó, Vörös, Hohmann (Mireider, 82.) – Korbuly, Horváth (Kis-Varga, 46.) Vezetőedző: Reith Róbert. Mozsgó Szentlőrinc II.: Rátkai – Basics (Vörös, 60.), Farkas, Nagy (Slavonics, 31.), Mozsgai – Hajnal (Varga, 77.), Török, Simon, Tóth – Pretzl – Vintonji. 

Gólszerzők: Reisz (89.), ill. Tóth (49.), Pretzl (56., 75., 87.)

 

A sort jövő héten, október 9-én folytatjuk majd mozsgói hazai pályánkon 15:00-kor a Siklós ellen.

Hajrá, Lőrinc!