Csapatunkat is utolérte a koronavírus

Az MLSZ előírásait betartva, csütörtökön koronavírus teszten vettek részt az NB II-es csapatunk labdarúgói és stábja. Több játékosunk tesztje pozitív lett, szerencsére mindegyik labdarúgó tünetmentes. A csapat és a stáb többi tagja negatív tesztet produkált.

 

 

Szeretnénk tájékoztatni kedves szurkolóinkat és a sajtó munkatársait, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség protokollját betartva, minden héten SARS-CoV-2-RNA (PCR) tesztet végeztetünk el a Merkanil Bank Ligában szereplő együttesünknél. A tegnapi PCR teszt során több játékosunk pozitív tesztet produkált, így őket az előírásoknak megfelelően klubunk elkülönítette.

Az ST. LŐRINC Kft. és a Szentlőrinci Sportegyesület, ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz játékosai, alkalmazottai, szurkolók és a szülők egészségének védelmében, ezért továbbra is kérjük mindenki türelmét és együttműködését.

A vasárnapi, 14:30-kor kezdődő Kazincbarcika elleni NB II-es labdarúgó mérkőzés megrendezésre kerül, de szeretnénk megkérni szurkolóinkat és a média munkatársait, hogy amennyiben tehetik, viseljenek maszkot és használjanak kézfertőtlenítőt.

A vasárnapi U7-es és U9-es Bozsik Program szintén megrendezésre kerül, azonban szeretnénk tájékoztatni a kilátogató szülőket, hogy a hőmérővel történő ellenőrzésen való részvétel továbbra is kötelező a Szentlőrinci Sporttelep bejáratánál, illetve a maszk használata is kötelező lesz.

Hajrá Lőrinc!