Első körben megkaptuk az NB II-es licencet a 2021/2022-es szezonra!

 Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a jövő évi NB II-re beadott licenckérelmünket, s ezzel megadta a zöld jelzést a másodosztályban való indulásra számunkra.

 

 

 

Klubunk minden kritériumnak megfelelt, így első körben megkapta az NB II. 2021/2022-es szezonjára vonatkozó licencet. Április 19-én a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága a szükséges dokumentumokat megvizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy minden előírásnak megfelelnek, így megítélte a licencet a következő másodosztályú évadra klubunk számára.

- Büszkeséggel tölt el, hogy első körben megkaptuk a jövő évi NB II-es licencet, nagy dolog ez klubunk, és a szentlőrinciek számára egyaránt, szeretném ezúton is megköszönni kollégáim áldozatos munkáját – nyilatkozta klubunk ügyvezető-klubmenedzsere, Pichler Gábor. Továbbá örömmel számolhatok be arról, hogy az elmúlt kilenc hónap infrastrukturális beruházásainak eredményeképpen a Szentlőrinci Stadion immár megfelel a másodosztályú követelményeknek, így a jövőben - ha a vírushelyzet engedi - nézők előtt is hazai pályán játszhatjuk a bajnoki mérkőzéseket.

 

A teljes határozatot itt olvasható:

 

pdfST. LŐRINC Kft. 2021/2022-es NB II-es licenc határozat NÉPSZERŰ