Első körben megkaptuk az NB II-es licencet a 2022/2023-as szezonra!

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a 2022/23 évi NB II-re beadott licenc kérelmünket, amely feljogosít minket a jövő évi másodosztályban való indulásra.

 

A Szentlőrinc (ST. LŐRINC Kft.) minden szükséges kritériumnak (infrastrukturális, jogi, szakmai, személyügyi és pénzügyi) megfelelt, így az idei évben ismét első körben megkapta az NB II. 2022/2023-as évadjára vonatkozó licencet. A több hónapja zajló folyamat lezárásaként április 19-én a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága a szükséges dokumentumokat megvizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy minden előírásnak megfelelünk, így megítélte a licencet a következő másodosztályú évadra klubunk számára.

- Örömömre szolgál és büszkeséggel tölt el, hogy klubunk ismét első körben megkapta a jövő évi NB II-es licencet. Maga a licenceljárás egy bonyolult, óriási adminisztrációs terhet jelentő folyamat, melynek során szigorú kritérium rendszernek kell megfelelnünk jogi, személyügyi és pénzügyi, valamint szakmai és infrastrukturális területen egyaránt. Sokan dolgoztak a háttérben, hogy ez ismét sikerüljön, szeretném ezúton is megköszönni kollégáim áldozatos munkáját – nyilatkozta klubunk ügyvezető-klubmenedzsere, Pichler Gábor.  Külön kiemelném, hogy az elmúlt időszak infrastrukturális fejlesztéseinek eredményeképpen egy a szövetségi követelménynek megfelelő, minden igényt kielégítő modern stadionba költözhettünk haza véglegesen.

A teljes határozat itt olvasható: 

pdfST. LŐRINC Kft. 2022/2023-as NB II-es licenc határozat NÉPSZERŰ