Első körben megkaptuk az NB II-es licencet a 2023/2024-es szezonra!

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a 2023/24 évi NB II-re beadott licenc kérelmünket, amely feljogosít minket a jövő évi másodosztályban való indulásra.

 

A Szentlőrinc (ST. LŐRINC Kft.) minden szükséges kritériumnak (infrastrukturális, jogi, szakmai, személyügyi és pénzügyi) megfelelt, így az idei évben ismét első körben megkapta az NB II. 2023/2024-es évadjára vonatkozó licencet. A több hónapja zajló folyamat lezárásaként április 21-én a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága a szükséges dokumentumokat megvizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy minden előírásnak megfelelünk, így megítélte a licencet a következő másodosztályú évadra klubunk számára.

– Ismét rendkívüli örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy klubunk már az első körben megkapta a jövő évi NB II-es licencet. Ahogyan már azt korábban is említettem, a licenceljárás egy bonyolult, óriási adminisztrációs terhet jelentő folyamat, melynek során szigorú kritérium rendszernek kell megfelelnünk jogi, személyügyi és pénzügyi, valamint szakmai és infrastrukturális területen egyaránt. Ezzel a klub részéről minden adminisztrációs követelménynek eleget tettünk, most már csak a pályán kell kiharcolnunk az újabb másodosztályú tagságot. Sok ember munkásságának az újabb sikere ez a háttérben, ezútón is szeretném megköszönni az áldozatos, eredményes munkájukat – fogalmazott klubunk ügyvezető-klubmenedzsere, Pichler Gábor.

A teljes határozat itt olvasható: 

pdfST. LŐRINC Kft. 2023/2024-es NB II-es licenc határozat NÉPSZERŰ