Felfüggesztve a felnőtt meccsek és edzések!

Az MLSZ felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját, egyesületünk vezetősége pedig elrendelte az összes felnőtt edzés felfüggesztését!

 

A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt. Az Elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sportszakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására.

 

A rendelet mellett a Szentlőrinci Sportegyesület vezetősége úgy határozott, hogy a mai naptól visszavonásig minden felnőtt edzést felfüggeszt a sportolók és a a környezetükben élők egészségének érdekében.

 

A későbbiekben további információkkal fogunk szolgálni a weboldalunkon és a közösségi média felületein.

 

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivőjének nyilatkozata:

- A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége a mai napon azonnali hatállyal felfüggesztette valamennyi mérkőzés lejátszását, beleértve az NB I-es mérkőzéseket is. Azt kértük a kluboktól, hogy ebben az időszakban tekintsenek el az edzések megtartásától és látogatásától, teremtsék meg a feltételeit annak, hogy a játékosok, stábtagok otthon maradhassanak. Akik figyelték az elmúlt napok történéseit, láthatták, hogy a labdarúgásban is történtek intézkedések: elhalasztottunk egy nagy létszámú edzői konferenciát, az utánpótláscsapataink nem utaztak el külföldre, illetve mi sem rendeztünk utánpótlástornákat. A kormány döntésével összhangban zárt kapus mérkőzéseket rendeltünk el, ahol csak a legszűkebb stáb lehetett jelen a játékosok mellett. Felfüggesztettük az utánpótlás-bajnokságok mérkőzéseinek lejátszását is, első és legfontosabb cél érdekében, mindenkinek az egészség megóvása a legfontosabb. Ezért születtek ezek a döntések, és reméljük, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy a járvány ne terjedjen tovább. Ebben kérjük a játékosok, az edzők és természetesen a szurkolók megértését is.

 

(Szöveg forrása: MLSZ, NSO)