Miroslav Grumic sportigazgatóként dolgozik tovább klubunknál!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Harminckilenc évesen pontot tett játékospályafutása végére, mostantól pedig sportigazgatóként segíti a Szentlőrinci Sportegyesületet Miroslav Grumic. 

 

Ő az, akit nem kell bemutatni sehol, bármerre is járunk az országban. Miroslav Grumic mögött ugyanis nagyon gazdag, tartalmas játékospályafutás áll: játszott a szerb és az ukrán élvonalban, majd hazánkban az első- és a másodosztályban is megfordult. Magára ölthette a Kaposvár, a PMFC, a DVTK, a Kisvárda, a Kozármisleny, a Szombathelyi Haladás, a ZTE, a Szeged és a Szentlőrinc mezét is – NB II-es csapatunk jelenti számára a végállomást.

– Úgy éreztem, itt az idő arra, hogy befejezzem a játékospályafutásomat – mondta a 39. születésnapját éppen ma ünneplő, immár korábbi csatárunk, Miroslav Grumic. – Szerettem volna utána is a futballban dolgozni, ebben a közegben maradni, épp ezért nagyon örülök annak, hogy Szentlőrincen elkezdhetem ezt az újfajta munkát, ezúton is köszönöm, hogy erre lehetőséget adnak! Ez a szerepkör egy nagy kihívás, tanulni akarok, fejlődni szeretnék a következő időszakban. Bízom benne, hogy az eddig megszerzett tapasztalatommal, a kapcsolatrendszeremmel segíteni tudom ezt a klubot, amely nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt években.

Sok sikert kívánunk az új szerepkörben!