Szentlőrincen fogadjuk a Siófokot és a Szolnokot

A Magyar Labdarúgó Szövetség a mai nap folyamán engedélyezte klubunknak az idei utolsó két hazai bajnoki mérkőzés megrendezését a Szentlőrinci Stadionban.

 

 

A ST. LŐRINC Kft. vezetősége az elmúlt hetekben felvette a kapcsolatot az MLSZ illetékeseivel annak érdekében, hogy a soron következő idei utolsó két hazai bajnoki mérkőzésünk itthon, a Szentlőrinci Stadionban kerülhessen megrendezésre. A kérvényünkre végül pozitív válasz érkezett a szövetségtől.

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozatát változatlanul közöljük:

- Kérésükre, a hozzám benyújtott hatósági határozatok és indokaik alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség ELN-182/2020 (11.25) számú határozatára történő hivatkozással engedélyt adok, hogy a hátralévő 2020.11.29-én (ellenfél: BFC Siófok), valamint a 2020.12.16-án (ellenfél: Szolnoki MÁV FC) megrendezendő hazai mérkőzéseiket a Szentlőrinci Stadionban (7940 Szentlőrinc, Eszterházy út) rendezhessék meg.

- Ezzel együtt felhívom figyelmüket az MLSZ ELN-167/2020 (10.01) számú elnökségi határozatát mellékletben (Egészségvédelmi Protokoll a 2020/21. évi Merkantil Bank Liga NB II.-es bajnokságban szereplő sportszervezetek számára) és az MLSZ ELN-181/2020 (11.11) számú elnökségi határozat 1. számú mellékletében (A zárt kapuk mellett rendezett mérkőzések kötelezően betartandó kiegészítő szabályai az OTP Bank NB I. Liga, a Merkantil Bank NB II. Liga és a Simple Női NB I. Liga csapatainak mérkőzésein) foglaltak maradéktalan betartására.