Szurkolói infók a Kazincbarcika elleni meccsre

A vasárnap 13:00-kor megrendezésre kerülő Szentlőrinc – Kolorcity Kazincbarcika SC Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait.

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 11:30-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy a tavaszi kormányrendeleteknek köszönhetően az érvényes védettségi igazolvány nem feltétele a jegyvásárlásnak!

  

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1500,-

- Diák jegy: 1000,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1500,-

- Diák jegy: 1000,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

 

JEGYPÉNZTÁRAK MEGKÖZELÍTÉSE:

 

(A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől lesz megközelíthető. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg.) 

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A hazai büfében készpénzes-, SZÉP kártyás- és bankkártyás fizetésre egyaránt lesz lehetőség, a vendég büfében viszont csak készpénzes fizetés lesz elérhető.

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es bajnoki mérkőzésről előreláthatólag nem lesz élő közvetítés. Változás esetén a link a közösségi média felületeinken fog megosztásra kerülni.

 

SAJTÓ, AKKREDITÁCIÓ:

- Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2022.12.03. (szombat) 22:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

- A sajtó munkatársai a hazai kapun fognak tudni bejutni a mérkőzésre és a főleláton foglalhatnak majd helyet.

- A mérkőzés végezetével a klubháznál megtalálható sajtófal előtt fognak megrendezésre kerülni az edzői interjúk.