Szurkolói információk a Budaörs SC elleni meccsre

A szerdán 16 órakor megrendezésre kerülő Szentlőrinc – Budaörs SC Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait.

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A szerdai Szentlőrinc – Budaörs SC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 14:00-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy a friss kormányrendeleteknek köszönhetően az érvényes védettségi igazolvány nem feltétele a jegyvásárlásnak!

  

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

 

JEGYPÉNZTÁRAK MEGKÖZELÍTÉSE:

 

(A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől lesz megközelíthető. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg.) 

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A szerdai Szentlőrinc - Budaörs SC NB II-es bajnoki mérkőzésről előreláthatólag nem lesz élő közvetítés (élő stream). Változás esetén a stream linkje a Facebook oldalunkon lesz elérhető a mérkőzés előtti órákban.

 

SAJTÓ, AKKREDITÁCIÓ:

- Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2022.04.05. (kedd) 20:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

- A sajtó munkatársai a hazai kapun fognak tudni bejutni a mérkőzésre és a főleláton foglalhatnak majd helyet.

- A mérkőzés végezetével a klubháznál megtalálható sajtófal előtt fognak megrendezésre kerülni az edzői interjúk.