Szurkolói információk a Diósgyőri VTK elleni meccsre

A vasárnap megrendezésre kerülő Szentlőrinc - Diósgyőri VTK NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait. 

 

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc - Diósgyőri VTK NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A kaposvári Rákóczi Stadion hazai és vendég jegypénztárai 11:00-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes 

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

Az idei szezonra megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal.

 

HAZAI- ÉS VENDÉG JEGYPÉNZTÁR, VIP, PARKOLÓ, SAJTÓSZOBA MEGKÖZELÍTÉS:

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc - Diósgyőri VTK  NB II-es bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) lesz elérhető a miskolci klub által.  A link megtalálható lesz a Facebook oldalunkon. 

SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ:

Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2021.11.06. (szombat) 20:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Azon fotósok, akik a pálya széléről (sportzóna) szeretnének fotózni, legyenek kedvesek elküldeni a jelentkezésükkel együtt a védettségi igazolványukról készült fotót vagy a mérkőzés előtt legfeljebb 72 órával készült saját negatív PCR teszteredményt. 

A sajtó munkatársai a VIP szektornál tudnak majd belépni a stadionba és ott tudnak majd helyet foglalni a sajtósok számára külön fenntartott részen.

A mérkőzés végezetével a klubházon belül megtalálható sajtószobában fognak megrendezésre kerülni az edzői interjúk.