Szurkolói információk a DVSC elleni mérkőzésről

A vasárnap megrendezésre kerülő Szentlőrinc-DVSC NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait:

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc-DVSC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 15:30-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények újra nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):
- Felnőtt jegy: 1000,-
- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)
- 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):
- Felnőtt jegy: 1000,-
- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)
- 14 éves kor alatt: ingyenes

A korábban megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal.

 

HAZAI JEGYPÉNZTÁR MEGKÖZELÍTÉSE:

(A hazai jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a Mentőállomás melletti bejáratnál található) 

VENDÉG JEGYPÉNZTÁR MEGKÖZELÍTÉSE (parkolás nem biztosított a vendég jegypénztárnál):

(A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg)

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc-DVSC NB II-es bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) lesz elérhető. A linket szombaton vagy vasárnap fogjuk közzétenni a Facebook oldalunkon.

SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ:

Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2021.05.08. (szombat) 12:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.A sajtó munkatársai a hazai jegypénztárnál tudnak belépni a létesítménybe.