Szurkolói információk a Mohácsi TE 1888 elleni meccsre

A vasárnap 13:00-kor megrendezésre kerülő Szentlőrinc – Mohácsi TE 1888 NB III. Dél-Nyugati csoport bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait.

 

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Mohácsi TE 1888 NB III. Dél-Nyugati csoport bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 12:00-tól várják a szurkolókat.

 

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Belépőjegy: 1000,-

- 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Belépőjegy: 1000,-

- 14 éves kor alatt: ingyenes

 

JEGYPÉNZTÁRAK MEGKÖZELÍTÉSE:

 

(A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől lesz megközelíthető. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg.) 

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A hazai büfében készpénzes-, SZÉP kártyás- és bankkártyás fizetésre egyaránt lesz lehetőség, a vendég büfében viszont csak készpénzes fizetés lesz elérhető.

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Mohácsi TE 1888 NB III-as bajnoki mérkőzésről élő közvetítés lesz elérhető. A link a közösségi média felületeinken fog megosztásra kerülni.

 

SAJTÓ, AKKREDITÁCIÓ:

- Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2023.11.11. (szombat) 22:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

- A sajtó munkatársai a hazai kapun fognak tudni bejutni a mérkőzésre és a főleláton foglalhatnak majd helyet.

- A mérkőzés végezetével a klubháznál megtalálható sajtófal előtt fognak megrendezésre kerülni az edzői interjúk.