Szurkolói információk a Szolnoki MÁV FC elleni meccsre

A vasárnap megrendezésre kerülő Szentlőrinc - Szolnoki MÁV FC NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait. Az összecsapás új helyszíne: PMFC Stadion (Pécs).

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc - Szolnoki MÁV FC NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A PMFC Stadion 5-ös pénztára 11:00-tól várja a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes 

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

A PMFC Stadion 5-ös pénztáránál lesz lehetőség jegyvásárlásra mind a hazai, mind a vendég szurkolók számára. A hazai szurkolók, a bérletesek illetve a közreműködői jeggyel rendelkező személyek a Szigeti út felöli 5-ös kapun tudnak majd bejutni a mérkőzésre. A vendég szurkolók a jegy megvásárlása után a 7-es kapun fognak tudni bejutni a vendég szektorba.

Az idei szezonra megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal.

 

HAZAI- ÉS VENDÉG JEGYPÉNZTÁR, VIP, PARKOLÓ MEGKÖZELÍTÉS:

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban a büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében készpénzes és bankkártyás fizetésre is lesz mód.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc - Szolnoki MÁV FC  NB II-es bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) nem lesz elérhető.

SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ:

Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2021.12.11. (szombat) 20:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Azon fotósok, akik a pálya széléről (sportzóna) szeretnének fotózni, legyenek kedvesek elküldeni a jelentkezésükkel együtt a védettségi igazolványukról készült fotót vagy a mérkőzés előtt legfeljebb 72 órával készült saját negatív PCR teszteredményt. 

A sajtó munkatársai a 6-os kapun tudnak majd bejutni a stadionba. A TV munkatársai, illetve a fotósok az 1-es kapun juthatnak be a mérkőzésre.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató a játékoskijáróban található nyilatkozófal előtt kerül megrendezésre, azok részére, akik előzetesen leadják érvényes védettségi igazolványunkat.