Szurkolói információk az Aqvital FC Csákvár elleni meccsre

A vasárnap 17 órakor megrendezésre kerülő Szentlőrinc – Aqvital FC Csákvár Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzésről szeretnénk tájékoztatni mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, valamint a sajtó munkatársait.

 

BELÉPÉS ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

A vasárnapi Szentlőrinc – Aqvital FC Csákvár NB II-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A Szentlőrinc SE Sporttelep hazai és vendég jegypénztárai 15:00-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy a friss kormányrendeleteknek köszönhetően az érvényes védettségi igazolvány nem feltétele a jegyvásárlásnak!

  

Hazai jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

 

JEGYPÉNZTÁRAK MEGKÖZELÍTÉSE:

 

(A hazai jegypénztár a Március 15. tér felől lesz megközelíthető. A vendég jegypénztár a Pécsi útról lekanyarodva a SPAR parkoló után a Rendőrség mellett balra elhaladva található meg.) 

 

BÜFÉ:

Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

A vasárnapi Szentlőrinc - Aqvital FC Csákvár NB II-es bajnoki mérkőzésről élő közvetítés lesz elérhető (élő stream). A linket a mérkőzés előtti órákban fogjuk közzétenni a Facebook oldalunkon.

 

SAJTÓ, AKKREDITÁCIÓ:

- Szeretnénk megkérni a sajtó munkatársait, hogy legkésőbb 2022.04.30. (szombat) 20:00-ig szíveskedjenek elküldeni a jelentkezésüket az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

- A sajtó munkatársai a hazai kapun fognak tudni bejutni a mérkőzésre és a főleláton foglalhatnak majd helyet.

- A mérkőzés végezetével a klubháznál megtalálható sajtófal előtt fognak megrendezésre kerülni az edzői interjúk.