Találkozzunk szeptember 4-én a szentlőrinci focipályán, a Futball Éjszakáján!

Pénteken (szeptember 4.) számos programmal várjuk mind a kicsiket, mind a nagyokat a Szentlőrinc SE Sporttelepen.

 

 

 

Országszerte számos helyszínen nyílnak meg ismét a stadionok a Futball Éjszakáján, amelyet szeptember 4-én, pénteken rendeznek meg immár a harmadik alkalommal. A világon egyedülálló kezdeményezéshez NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei bajnokságokban szereplő klubok csatlakoztak, és változatos, színes, izgalmas programokkal várják a szurkolókat.

 

Klubunk első alkalommal kapcsolódik be a Futball Éjszakájába és szeretnénk minél érdekesebb és izgalmasabb programokkal kiszolgálni a kilátogató gyerekeket, felnőtteket a Szentlőrinc SE Sporttelepén.

 

Klubunk a következő programtervvel készül a pénteki rendezvényre:

 

- 16:30 – Kapunyitás

 

- 16:30-20:00 - Teqball, lábtenisz

 

- 16:30-20:00 (a pontos kezdés később derül ki) - FIFA verseny, a döntőben pedig az NB II-es csapatunk belső védőjével, Keresztes Bencével mérkőzhet meg a legjobb játékos. A főnyeremény egy FIFA 21 játékszoftver!

 

- 17:00 - U14-es edzés a szülők bevonásával

 

- 17:00-19:00 - Buborékfoci

 

- 17:30-18:00 - Lóczi István (utánpótlás vezetőnk) előadása a gyermeklabdarúgásról

 

- 18:00-18:30 - Szurkolói ankét az NB II-es stábbal (Sluka Marián, Pichler Gábor, Kovácsevics Árpád) és a csapatkapitányunkkal (Harsányi István)

 

- 18:30-19:00 - Beszélgetés Tamás Lászlóval (egykori játékosunk, jelenleg a Szolnoki MÁV FC játékosa, korábban az NB1-es Balmazújvárossal és Haladással labdarúgója)

 

- 19:00-20:00 - Edzők vs. Szentlőrinci Legendák kispályás mérkőzés

 

Vendégeinknek lehetőségük lesz Szentlőrinc SE zászlók, sálak és szurkolói mezek vásárlására, valamint éves bérlet kiváltására az NB II-es csapatunk 2020/2021-es szezonjára!

 

A szeptember 4-i Futball Éjszakájára a felnőttek részére 500 forint-, a gyermekek részére pedig 100 forint lesz a belépő (egy támogatói karszalaggal ajándékozzuk meg látogatóinkat). Ezekkel az összegekkel sportegyesületünk utánpótlását támogatják vendégeink!

 

Az idei évben sok nehézséggel kellett szembenézni egész világon végigsöprő koronavírus miatt, szerencsére Magyarországon jelenleg kedvező a helyzet. A Futball Éjszakája szervezőbizottsága a Magyar Labdarúgó-szövetséggel folyamatosan tartja a kapcsolatot, így a szeptember 4-i eseményig is lehetnek még szigorítások, amelyek befolyásolhatják a rendezvényt.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!