Új támogató érkezett: mellénk állt a VivaPalazzo Zrt.

A dinamikusan fejlődő magyar építőipari cég, a VivaPalazzo Zrt. is meglátta piros-fekete klubunkban rejlő értékeket, ennek köszönhetően szponzori szerződést kötöttünk. Nagyon örülünk az együttműködésnek!

 

Az utóbbi néhány évben a Szentlőrinc SE a régió egyik meghatározó futballklubjává nőtte ki magát. Utánpótlásunkban jelenleg közel 250 gyerek sportol kulturált és szervezett körülmények között, felnőtt csapatunk pedig 2020-ban történelmi sikert ért el azzal, hogy feljutott a másodosztályba, ahol az előző szezonban bentmaradt, a jelenleg zajló pontvadászatban pedig a középmezőny tagja. Eredményeinkre, fejlődésünkre, az általunk képviselt értékekre szerencsére olyan cégek is felfigyeltek, amelyek számára fontos a társadalmi szerepvállalás: ilyen a VivaPalazzo Zrt., amellyel a közelmúltban szponzori szerződést kötöttünk.

– Cégünk számára mindig is fontos volt az egészséges életmód, és természetesen ez egészséges versenyszellem sem áll messze tőlünk az üzleti életben – fogalmazott Kapitány Zoltán, a VivaPalazzo Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója. – Nagyon szimpatikus volt számunkra az a munka, ami a szentlőrinci klubnál az utánpótlásnevelés terén zajlik, valamint az is, hogy az elhivatott edzőknek, szakembereknek, vezetőknek köszönhetően a felnőtt futballban messze sikeresebbek, eredményesebbek annál, mint amire az anyagi lehetőségeik predesztinálnák őket.

– Nagyon örülünk annak, hogy egy helyi, baranyai cég fontosnak tartja a régió sportjának támogatását – mondta klubunk tulajdonos-ügyvezetője, Kovácsevics Csaba. – Bízunk benne, hogy ez a mostani megállapodás egy hosszabb távú együttműködés első lépcsőfoka, reméljük, hogy a VivaPalazzo Zrt. segítségével klubunk a jövőben még szebb sikereket érhet el mind a felnőtt futball, mint az utánpótlásnevelés terén!

A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenysége az építőipari projektek előkészítése, megtervezése és kivitelezése, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenység. Az 1993-ban történt cégalapítás óta az ország egész területén egyre több és egyre nagyobb volumenű projektek kivitelezését valósította meg.