Zárt kapuk mögött folytatjuk a munkát

Klubunk közleményben szeretné tájékoztatni a Szentlőrinci Sportegyesület munkatársait, sportolóit, illetve hozzátartozóit a Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése után.

 

 

 

Az MLSZ elnöksége – a csapatok kérését is figyelembe véve – a bajnokságok folytatásáról döntött, egyidejűleg a halasztások engedélyezésével megadta a választás lehetőségét. Az alacsonyabb osztályokban maguk dönthetik el a csapatok, hogy játszanak vagy későbbre halasztják mérkőzésüket. Az egyesületek részletes intézkedési tervet kaptak a szövetségtől az egészségvédelmi feladatokról.

 

A fenti sorokra a Szentlőrinci Sportegyesület vezetősége pontokban összefoglalva szeretne reagálni, illetve tájékoztatni az egyesület minden egyes munkatársát, sportolóját, illetve hozzátartozóját:

 

1. Az OTP Bank Bozsik-program további folytatása a napokban fog eldőlni.

 

2. Az utánpótlás- és a Megyei I. osztályú edzések zárt kapuk mellett fognak megrendezésre kerülni, így a hozzátartozóknak nem lesz   lehetőségük belépni a sporttelepre.

 

3. Az utánpótlás- és a Megyei I. osztályú mérkőzések zárt kapuk mellett fognak megrendezésre kerülni, így a szurkolóknak, hozzátartozóknak nem lesz lehetőségük belépni a sporttelepre.

 

4. Az MLSZ mai döntése értelmében a kluboknak lehetőségük lesz egyoldalúan is a mérkőzések elhalasztására (bármilyen további következmény nélkül), így a heti program, a heti mérkőzések beosztása bármikor változhat.

 

5. Klubunk a továbbiakban is fokozottan igyekszik betartani az MLSZ által előírt higiénia protokollt a sportolók, munkatársak, hozzátartozók és szurkolók érdekében.

 

6. A sporttelepre belépő sportolók és munkatársak számára a maszk használatát kötelezővé tesszük (eddig javasolt státusz volt érvényes erre az előírásra).

 

7. Semelyik sportolót és semelyik szülőt se kötelezzük arra, hogy megjelenjen vagy elküldje a gyermekét a további edzéseken/edzésekre a járvány jelenlegi helyzetében. A klub vezetősége bármilyen döntést teljes mértékben megért és elfogad.

 

 8. A jelenlegi járványhelyzet ellenére is a Szentlőrinci Sportegyesület fontosnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson sportolóinak az edzésekre és a mérkőzésekre való járásra, ezáltal aktív szabadidős tevékenységet folytathatnak.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai közleménye itt olvasható:
https://szovetseg.mlsz.hu/hir/onkentes-folytatas

 

Hajrá Lőrinc!