Arannyal búcsúztatták az évet fiataljaink

U13-as csapatunknak sikerült megnyernie a III. Fürge Nyuszi Kozármisleny Kupát! 

Nagyszerű sikerrel zárta az évet U13-as korosztályunk hiszen a harmadszorra megrendezett Fürge Nyuszi Kozármisleny Kupán az első helyet szerezték meg fiatal labdarúgóink a junior kategóriában. Már a csoporton belül is izgalmas mérkőzések vártak játékosainkra, hiszen a PVSK, PMFC, Mohácsi TE hármassal sorsolták össze csapatunkat.

Az első találkozón a PVSK-val néztek szembe a fiúk és egy 4:2-es győzelemmel tudták elhagyni a parkettát. Ez után a PMFC következett, akik ellen kapott gól nélkül, kettőt rúgva újabb három pontot zsebeltek be Lóth Noelék. Végezetül a Mohácsi TE ellen 3:3-as döntetlent ért csapatunk a csoportban és ez által a Kozármisleny várt rájuk a döntőbe jutásért.

Szerencsére az elődöntőt könnyen vették a srácok, hiszen a 4:0-ás győzelemmel belőtték magukat a PMFC (piros) elleni döntőbe. A fináléban egyetlen találat született, szerencsére a mi javunkra: Serdán Rikárdó góljával a negyedik győzelmét is megszerezte a tornán együttesünk és ezzel az aranyérem is játékosaink nyakában landolt.

Csoportmérkőzéseink eredménye:
Szentlőrinc SE – PVSK 4:2
Szentlőrinc SE – PMFC 2:0
- Szentlőrinc SE – Mohácsi TE 3:3

Elődöntő eredménye:
- Szentlőrinc SE – Kozármisleny FC 4:0

Döntő eredménye:
- Szentlőrinc SE – PMFC (piros) 1-0

A torna legjobb játékosának egyesületünk labdarúgóját, Serdán Rikárdót választották meg.

A tornán részvevő játékosok: Benkő Milán, Jung Máté, Egri Bendegúz, Lóth Noel, Molnár Benedek, Serdán Rikárdó, Illés Bálint, Porkert Ádám, Botos Krisztián