Bronzéremmel térhetett haza U11-es csapatunk Horvátországból

Remekül zárta horvátországi szereplését U11-es korosztályunk a Grubišno Polje városában rendezett Winter Indoor Cup 2022 tornán. Fiataljaink nagy küzdelemben jutottak el a harmadik helyig.

 

Már fiatal korban is számos pozitív vonzata van annak, ha egy labdarúgó más országok csapataival is találkozhat a pályán, hiszen új kultúrákat, játékstílusokat ismerhet meg. U11-es korosztályunknak megadatott ez a lehetőség két héttel ezelőtt, hiszen Grubišno Polje városában vendégszerepeltek nemzetközi teremtornán, ahol számos horvát klub mellett magyar együttes is képviseltette magát.

Kurucsai Kornél vezette U11-es csapatunk nem kezdte jól a csoportkört (ahol három horvát együttessel kerültek össze), azonban a Daruvar elleni döntetlen és a Rezovac elleni magabiztos siker negyeddöntőt ért. Ezt követően az első büntetőpárbajt is átélhették labdarúgóink, ráadásul sikeresen, hiszen a Radnik Križevci elleni 1-1-es végeredményt követően 3-0-ra nyerni tudtak a heteseknél, így következhetett az elődöntő. Ott sajnos a csoportkörben szintén győzedelmeskedni tudó Libertas bizonyult jobbnak, így újra a Daruvar ellen kellett megmérkőznie a srácoknak. Egy góllal sikerült felülkerekedni a horvátokon így a szépen csillogó bronzéremmel a térhettek haza labdarúgóink.

 

A bronzérmes csapat tagjai: Magyar Levente, Almás Máté, Miliczki Levente, Jung Márk, Péter Norbert, Dombos Zerkon, Hajdú Attila, Mihály Ákos, Grim Csanád, Szép Zsolt, Gyöngyös Vince. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

CSAPATUNK EREDMÉNYEI:


Csoportkör:

Szentlőrinc SE – Libertas 1-2

Szentlőrinc SE – Daruvar 0-0

Szentlőrinc SE – Rezovac 5-1

Negyeddöntő:

Szentlőrinc SE – Radnik Križevci 1-1 (büntetőkkel 3-0)

Elődöntő:

Szentlőrinc SE – Libertas 0-2

Bronzmeccs:

Szentlőrinc SE – Daruvar 1-0

 

WINTER INDOOR CUP 2022 VÉGEREDMÉNY (U11):

1. PMFC (magyar)

2. Libertas (horvát)

3. Szentlőrinc SE (magyar)

4. Daruvar (horvát)

5. Radnik Križevci (horvát)

6. Suhopolje (horvát)

7. Garić I. (horvát)

8. KECSA Szigetvár (magyar)

9. Garić II. (horvát)

10. Kaposvölgye LUE (magyar)

11. Bódi Focisuli (magyar)

12. Rezovac (horvát)