Bronzéremmel térhettek haza Fehérvárról U10-es lányaink

Fotó: Szentlőrinc SE

Remek ellenfelekkel találkozhattak U10-es leány csapatunk tagjai az előző hétvégén Székesfehérváron megrendezett teremtornáról, ráadásul az első nagyobb megmérettetésükről egyből éremmel jöhettek haza.

 

A Fehérvár FC rendezésének köszönhetően egy nagyszerű torna részvevője lehetett U10-es leány csapatunk az UTE, a Sopron, a Győri ETO, a PMFC, a ZTE és az Astra társaságában.

A csoportban az első mérkőzésen az Astra 1-0-ás győzelmet aratott ellenünk, de aztán a PMFC (2-1) és a ZTE (3-1) ellen is győzni tudtak fiataljaink, így a csoport második helyén végeztek és harcba szállhattak a bronzéremért.

A bronzmeccsen végül a Sopron várt leányainkra, akikkel szemben 1-0-ás sikert értünk el és így sikerült odaérni a dobogó harmadik fokára.

Remek hangulatú, jól megszervezett tornán jártunk Székesfehérváron. A hosszú utazást követően nagyon jó iramú, pörgős meccseket játszottunk, amelyeken nagyon ügyesek voltak a szentlőrinci lányok – nyilatkozta U10 leány csapatunk utánpótlás edzője, Kurucsai Kornél. - Ismételten kicsit az öltözőben maradtunk az első találkozón, de egy ilyen erős mezőnyben nagyon szép teljesítmény, hogy játékosaink felállhattak a dobogóra az első komolyabb tornájukon! Nagyon elfáradt mindenki, hiszen sokat küzdöttek, de egyben jól is érezték magukat. A hazaút pedig szintén remek hangulatban telt, végig ünnepelt a csapat. Egyedül azt sajnálom, hogy négy kislány “kidőlt” a héten betegség miatt, így csak itthonról tudtak nekünk szurkolni. Köszönjük szépen a meghívást a székesfehérváriaknak, nagyon jó kis tornát sikerült összehozniuk!

 
A bronzérmes csapat tagjai: Fehér Zsófia, Magyar Jázmin, Magyar Ramóna, Spiel Gréta, Spiel Rebeka, Tóth Adrienn Diána. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

 

A TORNA EREDMÉNYEI:

„A” csoport:

1. Újpesti TE 9 pont

2. SC Sopron 6 pont

3. Fehérvár FC 3 pont

4. ETO FC Győr 0 pont

„A” csoport mérkőzései:

Fehérvár FC – Újpesti TE 0-4

ETO FC Győr – SC Sopron 0-4

ETO FC Győr – Fehérvár FC 0-1

SC Sopron – Újpesti TE 0-4

Fehérvár FC – SC Sopron 1-2

Újpesti TE – ETO FC Győr 4-0

 

„B” csoport:

1. Astra HFC 9 pont

2. Szentlőrinc 6 pont

3. Pécsi MFC 1 pont

4. Zalaegerszegi TE 1 pont

„B” csoport mérkőzései:

Pécsi MFC – Zalaegerszegi TE 1-1

Astra HFC – Szentlőrinc SE 1-0

Astra HFC – Pécsi MFC 2-0

Szentlőrinc SE – Zalaegerszegi TE 3-1

Pécsi MFC – Szentlőrinc SE 1-2

Zalaegerszegi TE – Astra HFC 1-4

 

Helyosztók:

7. helyért: ETO FC Győr – Zalaegerszegi TE 4-0

5. helyért: Fehérvár FC – Pécsi MFC 3-5

3. helyért: SC Sopron – Szentlőrinc SE 0-1

1. helyért: Újpesti TE – Astra HFC 2-0

 

Végeredmény:

1. Újpesti TE

2. Astra HFC

3. Szentlőrinc SE

4. SC Sopron

5. Pécsi MFC

6. Fehérvár FC

7. ETO FC Győr

8. Zalaegerszegi TE