Magyar Jázmin képviselte klubunkat Telkiben

A Női Labdarúgás Napja alkalmából több, mint 250 ifjú leány érkezett a válogatottak edzőközpontjába, Telkibe, hogy a kisebb korosztályok legjobbjai megmutathassák focitudásukat az MLSZ szakembereinek.

 

Az U14-es régiók válogatottjai mellett ezúttal újdonság volt, hogy az idei szezonban először írták ki az U10-U12-es bajnokság legjobbjai számára is régiós válogatottak tornáját. Az utóbbi sorozatban volt érdekeltségünk, hiszen U10-es leány csapatunk tehetsége, Magyar Jázmin kapott meghívott a Szentlőrinc SE-ből.

Fiatal játékosunk, aki már az ötödik szezonjára készül Szentlőrincen, remekül érezte magát, sok dicséretet kapott, pozitív élményekkel gazdagodott.

- A Telkiben rendezett U10-U12-es régiós válogatottak tornáján a Déli régiós csapatunk a Kaposvár, Szentlőrinc, PMFC, Tolna és Kecskemét együtteseinek lányaiból állt - nyilatkozta U10-es leány csapatunk vezetőedzője, Kurucsai Kornél. -  Mindenki odatette magát és a meccsek nagy részét mi uraltuk. Szép helyzeteket alakítottunk ki, de a szerencse nem mindig a mi oldalunkon állt a befejezéseknél. A torna jó hangulatban telt, élvezték a lányok a focit és ez volt a legfontosabb, talán még új barátságok is születtek. Nem a helyezésekért játszottak, hanem a játék szeretetéért. Mindenki kapott ajándékcsomagot és csapatonként külön díjazták a legügyesebb játékost is. A lányok mosolyogva és vidáman térhettek haza!

A torna zárásaként megrendezett díjátadón az U10-U12-es korosztálynak Szarvas Alexandra szövetségi kapitány, illetve Csiszár Henrietta 120-szoros válogatott játékos, a női A-válogatott csapatkapitánya adta át az ajándékcsomagokat.