Nagyszerű hangulatban zajlott utánpótlásunk évzárója!

A Szentlőrinci Sportegyesület utánpótláscsapataink 2022/2023-es évzárója remekül sikerült, ráadásul rengeteg szülő látogatott el az eseményre. Szakmai vezetőnk, Lóczi István és egyesületünk elnöke, Keczeli Jenő különdíjakkal jutalmazták a korosztályok legjobbjait.

 

Múlthét kedden rendhagyó évzárót tartott sportegyesületünk az utánpótlásban futballozó sportolóknak és szüleiknek, illetve hozzátartozóiknak. Öröm volt ránézni a Szentlőrinc SE Sporttelep főlelátójára, hiszen zsúfolásig megtelt.

Az évzárót Lóczi István (utánpótlás szakmai vezető) nyitotta meg, aki kitért többek között a körzetközponti feladatainkra, az egyesület idei eredményeire, klubunk filozófiájára és az egyéni képzésre, továbbá felvázolta a jövő évi korosztályokat és utánpótlás edzőket.

A folytatásban a Szentlőrinc SE elnöke, Keczeli Jenő értékelte a hátunk mögött hagyott évadot, majd következhetett a korosztályok legjobbjainak díjazása.

 

A Szentlőrinc SE legjobb játékosok díjazásának eredménye:

U7:      Bokrovics Bence

U8:      Böcskei Péter

U9:      Hatos Boldizsár

U10:    Jung Márk

U11:    Hajdú Attila

U12:    Szommer Levente

U13:    Egri Borisz

U15:    Nemes János

U17:    Simonics Péter

U19:    Cserneczky László

 

A Szentlőrinc SE különdíjazott játékosai:

U9:      Szilvási Anna

U13:    Erdei Zsombor

U17:    Egri Bendegúz

U19:    Major Péter

 

Az évértékelőket és a díjátadót a további ünneplés folytatta a korosztályoknál, valamint Lóczi István tartott szezonvégi szülői értekezletet.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek, hogy ennyien ellátogattak utánpótlásunk idei évzárójára és egész évben segítették sportolóinkat és klubunkat egyaránt!

Találkozunk jövőre!

Hajrá Lőrinc!