U9-es csapatunk aranyérmes lett Nagykanizsán!

Remek szerepléssel utazhattak haza U9-es együttesünk fiataljai a ma megrendezett FC Nagykanizsa Téli Mini Kupáról, hiszen a Kurucsai Kornél vezette gárda az első helyen zárta a tornát.

  

Két csoporttal startolt el az idei nagykanizsai torna: fiataljaink a Nagyatádi FC-vel, a szombathelyi Lurkó UFC-vel és Balatonlelle SE-vel lettek összesorsolva, amíg a másik csoportot az FC Nagykanizsa, a Lenti TE, a Siófoki Bányász SE és az FC Ajka alkották.

Az első találkozót a Nagyatád ellen 2-2-es döntetlennel zárták labdarúgóink, amit egy újabb pontosztozkodás követett a Lurkó UFC elleni 1-1-es végeredménnyel, végül pedig egy magabiztos 5-0-ás sikerrel biztosították be a továbbjutást Kurucsai Kornélék.

Az elődöntőben aztán a Siófok következett: a rendes játékidő nem hozott találatokat, így a büntetők következtek, amiből mi kerültünk ki győztesként.

A fináléban aztán újra a nagyatádiakkal kerültünk szembe, de hiába kaptunk ismét két gólt a somogyi együttestől, játékosaink ezúttal háromszor is megzörgették az ellenfél hálóját, így tornagyőztesként fejezhették be a mai napot.

Egy különdíjjal is gazdagodhatott ma sportegyesületünk U9-es gárdája, hiszen a 2014-es születésű Katona Levente vehette át a torna legjobb kapusának járó trófeát.

Kurucsai Kornél: – Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, minden találkozón végig küzdöttek! A döntőben pedig erre rátettek még egy lapáttal, az örömük pedig leírhatatlan volt a tornagyőzelem után. Rengeteget futottak a srácok, a lelkesedés és a koncentráció pedig maximális volt. Az előző mohácsi tornán sajnos nem állt mellettünk a szerencse, pedig ugyanezek elmondhatóak voltak a játékosokra, de most minden összejött. Szeretnénk megköszönni a Nagykanizsának a meghívást és ezt a remek szervezést! Gratulálok mindenkinek és köszönjük a szülők támogatását!

 

Az aranyérmes csapat tagjai: Katona Levente, Hatos Boldizsár, Vass Medox, Horváth Zétény, Magyar Jázmin, Dénes Maximilián, Tóth Zoltán. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

 

CSAPATUNK EREDMÉNYEI:

 

Csoportkör:

Szentlőrinc SE – Nagyatádi FC 2-2

Szentlőrinc SE – Lurkó UFC 1-1

Szentlőrinc SE – Balatonlelle SE 5-0

Elődöntő:

Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 0-0 (büntetőkkel 2-1)

Döntő:

Szentlőrinc SE – Nagyatádi FC 3-2