Újabb érmek Kozármislenyből

2007-es és 2008-as korcsoportjainknak is sikerült a dobogón végezni a hétvégi kozármislenyi tornán.

Múlt szombaton két korosztályunk ismét tornán vett részt Kozármislenyben. A műfüves kupán két csoportra lettek osztva a résztvevő csapatok, így a Szentlőrinc SE "fekete" (2007-es korosztály) a PVSK, Pécsvárad, Kozármisleny hármas mellé lett beosztva, amíg a Szentlőrinc SE "piros"-nak a PVSK, PEAC, Kozármisleny trió jutott (a Pécsi VSK és a Kozármisleny FC egyaránt két csapatot nevezett).

A 2007-es együttesünk a második helyen zárta a csoportját, így a bronzéremért mérkőzhetett meg a Pécsi EAC ellen. Szerencsére a fiúknak sikerült kapott gól nélkül, két gólt rúgva megszerezni a harmadik helyet a pécsi csapattal szemben.

A 2008-as csapatunk csoportelsőként jutott tovább és ennek köszönhetően az első helyért meccselhetett. A döntőben a Pécsvárad várt a srácokra és egy remek mérkőzésen 2-1-es győzelemmel sikerült bezsebelniük az aranyérmet.

A különdíjazáson se maradtunk elismerés nélkül: a torna legjobb játékosának a Szentlőrinc SE labdarúgóját, Porkert Ádámot választották meg.

A Szentlőrinc SE "fekete" játékosai: Nagy Milán, Porkert Ádám, Egri Bendegúz, Illés Bálint, Sparas Andor, Halápi Ferenc, Komár Krisztián, Molnár Benedek

A Szentlőrinc SE "piros" játékosai: Benkő Milán, Jung Máté, Lóth Noel, Serdán Rikárdó, Liber Zalán, Szeberényi Zsombor, Faulhaber Gergő

Szeretnénk külön köszönetet mondani mindegyik szülőnek, aki elkísérte csapatainkat a hétvégi tornára, hiszen remek hangulatot teremtettek és nagy motivációs erőt adtak ezzel játékosainknak!