Utánpótlás összefoglaló

Remek hétvégét zártak fiú utánpótlás csapataink hiszen mindegyik korosztályunk győzelmet aratott hazai pályán vagy idegenben.

 

  

 

LEÁNY

 

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport:

 

2. forduló: Szentlőrinc SE – Csepel FC Kft. 1-1 (0-1)

Szentlőrinc SE: Domján – Hévizi, Nagy, Tímár, Markovics, Fett, Portász, Bende (Maár, 61.), Bálint, László, Bota. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Nagy (78.)

 

Női NB II. Nyugati csoport:

 

1.forduló: Szentlőrinc-DPASE – Vasas Kubala Akadémia 1-1 (1-0)

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. – Virág (Bircsák, 46.), Spiel, Rácz (Ferencz, 76.), Rituper, Laszlóczki (Palka, 46.), Farkas, Szabó A., Buzási, Domján, Bocz. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Buzási (30.)

 

2.forduló: MOL Fehérvár FC – Szentlőrinc-DPASE 8-0 (3-0)

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. (Gulyás, 60.) – Spiel (Virág (60.), Rácz (Palka, 46.), Somogyi, Szabó B. M., Farkas (Horváth, 84.), Szabó A., Buzási, Bocz, Domján (Bircsák, 53.), Rituper. Technikai vezető: Vígh György.

 

 

FIÚ

  

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

2.forduló: Szentlőrinc SE – Bácsalmási PVSE 14-0 (6-0)

Szentlőrinc SE: Nagy (Benkő, 51.), Németh, Kuti (Mudik, 51.), Darázsi, Csabai (Jakab, 51.), Liber, Szeberényi (Ninkó, 56.), Végh (Császár, 51.), Nemes, Szabó, Egréder. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerzők: Liber (6), Császár (2), Mudik (2), Darázsi, Csabai, Végh, Egréder

 

Batári Tamás: - Formálódó kis közösségünk szép eredménnyel debütált a bajnokságban. A játékosok nagy részének ez volt az első meccse nagypályán, ettől függetlenül jól teljesítettek. Fegyelmezetten játszottak, a párharcokban kellően agresszívak, a kapu előtt legtöbbször határozottak és eredményesek voltak. Egy hosszú tanulási folyamat elején járnak a gyerekek, melyben lépésről lépésre kell elsajátítani a nagypályás játékot. Az eredmény nem releváns, de a látottak alapján minden tekintetben az ellenfél fölé nőttek, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak és további szorgalmas és fegyelmezett tanulást kívánok mind Egyesületünknél, mind az iskolában!

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

2.forduló: Szentlőrinc SE – FC Nagykanizsa 6-3 (1-3)

Szentlőrinc SE: Pandur – Varga, Halápi (Orsós, 54.), Nyitrai (Hatta, 41.), Molnár, Egri (Komár, 41.), Serdán, Porkert, Kolonits, Jung, Simonics. Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

Gólszerzők: Serdán (2), Molnár, Porkert, Kolonits, Komár

 

Szolga Gorán: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan azt elterveztük, az első negyven percben rengeteg egyéni hibával és dekoncentráltan játszottunk. A második félidőre mindegyik játékos teljesítménye feljavult, sikerült a vendégek fölé kerekednünk és az öt rúgott gólunknak hála megfordítottuk a meccset. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, a mentális erejük példamutató volt! 

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat:

 

1.forduló: Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 1-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Takács, Miklós, Egri, Nyitrai, Balázs (Lukács, 46.), Király, Bedő (Wuts, 57.), Csonka (Major, 43.), Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerzők: Major

 

Egri Krisztián: - A mérkőzésen egy jó erőt képviselő csapatot győztek le az ellenfélnél 1-2 évvel fiatalabb játékosaim. A Siófok többet birtokolta a labdát, de kapunkra veszélytelenek voltak. A második félidőben több veszélyes kontra támadást vezettünk, melyet nem sikerült góllal befejezni. Külön öröm, hogy a győztes gólt érő büntetőt egy edzésen begyakorolt labdaszerzés után szereztük!

 

 

2.forduló: Bolha FTSE-Tárnok – Szentlőrinc SE 0-2 (0-0)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy Sz., Takács, Miklós, Egri, Nyitrai, Balázs (Nagy G.), Wuts, Bedő (Major, 46.), Csonka, Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerzők: Major, Miklós

 

Egri Krisztián: - Egész mérkőzésen dominált a csapatunk, amely inkább labdabirtoklásban mutatkozott meg az első félidőben, és ez jellemezte a második játékrészt is. Ott azonban az ellenfelet a folyamatos nyomás felőrölte, játékosaik elfáradtak, így a fölény gólokban is megmutatkozott.

 

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat:

 

1.forduló: Szentlőrinc SE – LUA Baja 0-5 (0-4)

Szentlőrinc SE: Vass (Tarró, 67.) – Baumhakl, Nyaka, Tóth, Mang (Varga, 79.), Kovácsevics (Császár, 67.), Berta (Meglicser, 46.), Katona, Szekeres, Krizsovszki, Glávics. Utánpótlás edző: Horváth Elemér.

 

Horváth Elemér: - Az idei szezont sajnos nem sikerült szépen kezdenünk, mert egy nagyon jó erökből álló csapattal találkoztunk, akik kegyetlenül kihasználták az egyéni hibáinkat! Ennek eredménye sajnos egy nagyarányú vereség lett. A végeredményt egy kicsit túlzónak találom, de egyértelműen a jobb csapat győzött és véleményem szerint a bajnokság egyik esélyese a Baja a mutatott teljesítménye alapján. Gratulálok nekik! Nekünk tanulnunk kell a hibáinkból és javítani kell!

 

2.forduló: Balatonlelle SE – Szentlőrinc SE 1-9 (1-3)

Szentlőrinc SE: Tarró – Baumhakl, Nyaka, Berta (Fésűs, 60.), Molnár, Kovácsevics, Katona, Szekeres, Krizsovszki, Glávics, Rózsa. Utánpótlás edző: Horváth Elemér.

Gólszerzők: Szekeres (3), Molnár (3), Nyaka (2), Kovácsevics

 

Horváth Elemér: - Második mérkőzésünkön sikerült javítani az első fordulóban elszenvedett vereséget és egy nagyarányú győzelmet tudtunk aratni. A találkozón voltak nagyon szép támadásaink és gyönyörű góljaink, de még mindig voltak apróbb hibák, amiket javítani kell. Önbizalom növelőnek egy kellemes ellenféllel találkoztunk, de nekünk olyan csapatokkal kell felvennünk a kesztyűt, mint a Baja. Ehhez még nagyon sokat kell dolgoznunk és akkor szép eredményeket érhetünk el a bajnokság során. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak, mert szép győzelmet sikerült szerezni!

 

Hajrá Lőrinc!