Utánpótlás összefoglaló (10. hét)

Formába lendületek és nagyon fontos meccset nyertek az U-19-esek, az U-17 hosszú veretlensége megszakad, az U-15 és az U-14 is képes volt egy-egy lehengerlő győzelmet aratni, a lányoknál volt siker, pontosztozkodás és vereség is, a Bozsik-torna pedig, ahogy mindig, hangulatosan telt biztató játékkal és elégedett szülőkkel!

 

 

 

LEÁNY

  

Leány Regionális U-16 HNP Közép-Nyugati csoport

 

7. forduló: Szentlőrinc-Sellye – Dorogi FC 1-0 (1-0)

Szentlőrinc-Sellye: Csonka, Király, Sáfrán, Horváth, Kecze, Kapuvári, Szabó, Pankota, Durovics. Utánpótlás edző: Balogh János. 

Gólszerző: Sáfrán (40.)

 

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport

 

7. forduló: Szentlőrinc SE – Szekszárdi UFC 0-16 (0-8)

Szentlőrinc SE: Nagy – Hévízi, Tímár, Markovics, Bota (Maár, 46.), Fett, Völcsey, Bende (Sziffer, 46.), Portász, Mészáros, László. Technikai vezető: Vígh György.

 

Női NB II. Nyugati csoport

 

10.forduló: Szentlőrinc-DPASE – Kelen SC 1-1 (0-1)

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. – Virág, Hévizi, Spiel, Somogyi, Gulyás, Rituper, Lászlóczki, Palka, Bocz, Domján. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerző: Gulyás (74.)

 

 

 

FIÚ

   

Bozsik-torna U-7

 

A tornán résztvevő keret: Lajtmann, Magyar, Fehér, Balogh, Benkő, Bogdán, Halápi, Tóth, Vörösvári. Utánpótlás edző: Világos Dávid.

 

Világos Dávid: - A nyár óta tartó közös munka most érett be igazán. Minden gyerek megmutatta a mérkőzések során mindazt, amit jó ideje gyakorlunk edzéseken is. Egyénileg és közösségként is egyaránt nagy fejlődés volt tapasztalható! A szülők nagyon pozitív visszajelzéseit is jólesett hallani, úgyhogy alig várjuk a tavaszi folytatást!

 

Bozsik-torna U-9

 

A tornán résztvevő keret: Bedő, Csöme, Gálffy, Hatos, Horváth, Jung, Katona, Magyar, Miliczki, Szalai, Szilvási, Szűcs, Vass. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél. 

 

Kurucsai Kornél: - Remek hangulatú torna volt, amelyen a gyerekek kiválóan érezték magukat és ügyesen is játszottak! 

 

Bozsik-torna U-11

A tornán résztvevő keret: Almás, Gyöngyös, Hajdú, Szép, Kovács, Kismarci, Krécsó, Smudla, Bali, Kesztyüs, Mihály. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Utolsó előtti őszi régiós tornánkon léptünk pályára. Sajnos a bemelegítésnél úgy tűnt, nem vagyunk ott fejben, s ezt be is igazolta rögtön a PVSK elleni mérkőzés, ahol jó nagy vereségbe szaladtunk bele. Ezután összeszedtük magunkat és a második meccsünkön már javítottunk a Szekszárd ellen. A további mérkőzéseken sok baj volt a helyzetkihasználással, így hát nem jött össze az eredményesség. Biztató viszont, hogy bátor labdakihozatalaink voltak, sokszor jutottunk el szépen az ellenfelek kapujáig. A tornáról ezúttal Hajdú Attilát emelném ki!

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport

 

8. forduló: Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 0-2 (0-1)
Szentlőrinc SE: Benkő - Nemes, Kuti, Németh, Jung - Császár, Egréder, Csabai (Darázsi 41.) - Vári (Végh 65.), Liber, Szeberényi (Szabó 41.). Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Batári Tamás: - A mérkőzés elején sikerült a letámadásnak köszönhetően labdákat szerezni a támadó zónában, de sajnos mindannyiszor rossz döntést hoztunk a kialakított helyzeteknél. Később folyamatosan fölénybe került az ellenfél, de fegyelmezett játékkal kompenzáltuk a Siófok labdabirtoklási fölényét. A második játékrészben is hasonlóan alakult a játék képe, ekkor azonban már sikerült végigvinni több veszélyes ellenakciót, amit az első félidőben nem tudtunk jól megjátszani. Sajnos a kontrajátékunk sem hozott áttörő változást, nem tudtunk eredményesek lenni. A vendégcsapat két találattal megszerezte a győzelmet, amit a játék képe alapján teljesen megérdemelt. A mezőny legjobban játszó csapata a Siófok! Gratulálunk nekik! 

 

10. forduló: Szekszárdi UFC - Szentlőrinc SE 1-7 (0-1)

Szentlőrinc SE: Nagy (Benkő 67.) - Nemes, Kuti, Jakab (Csabai 41.), Jung - Császár, Egréder (Ninkó 62.), Darázsi - Szabó (Mudik 67.), Liber, Vári (Végh 62.). Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerző: Vári (33., 44., 58.), Liber (52., 75.), Jung (56.), Szabó (67.).

 

Batári Tamás: - Mindig nagy csatákat hoz a két egyesület közti mérkőzés, legyen az bármelyik korosztályban. Ez most sem volt másképp. Az első félidőben kiegyenlített játékot hozott. A hazai csapatnak is adódott pár lehetősége a figyelmetlenségeink és ki nem kényszerített hibáink miatt. Nekünk is megvoltak a gólszerzési esélyeink az agresszív pressziónak köszönhetően, de csak egy gólt sikerült szerezni az első játékrészben. A folytatásban sikerült kiküszöbölni a buta hibákat, koncentráltabbak, fegyelmezettebbek lettünk. A középpályánk is feljavult, a pontosabb játéknak köszönhetően már a labdabirtoklásunk is meggyőzőbb lett. A második félidőben sorra alakítottuk ki a helyzeteket, és ezekből szép gólokat szereztünk. A pontrúgásaink is jobban ültek a mérkőzés ezen szakaszában, így magabiztossá vált a győzelmünk. A közeljövő elsődleges feladata lesz számunkra, hogy az önuralom és a fegyelem terén pozitív irányban változzunk! Gratulálok a fiúknak!

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport

 

10.forduló: Szentlőrinc SE – Nagyatádi FC 25-1 (13-0)

Szentlőrinc SE: Pandur (Ádok, 41.) – Halápi (Tóth, 41.), Illés, Botos, Molnár, Kolonits, Porkert, Orsós, Jung (Serdán, 41.), Simonics (Komár, 62.), Hatta. Utánpótlás edző: Szolga Gorán. 

Gólszerző: Halápi, Illés, Botos (2), Kolonits (2), Simonics (3), Molnár (4), Orsós (4), Serdán (7)

 

Szolga Gorán- Újfent gratulálni szeretnék a srácoknak, arra viszont jobban kellett volna ügyelnünk, hogy kapott gól nélkül ússzuk meg ezt a mérkőzést! 

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat

 

11.forduló: PVSK – Szentlőrinc SE 3-2 (1-1)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Takács, Miklós (Varga, 46.), Egri, Kovácsevics (Rózsa, 46.), Major (Lukács, 85.), Wuts (Király, 64.), Gettó, Csonka, Tóth. Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerző: Major (38., 68.)

Piros lap: Csonka (90.)

 

Egri Krisztián- Kemény mérkőzésen vagyunk túl, ahol semmiképp sem érdemeltünk vereséget. Nem szereztünk pontot, de így is gratulálni szeretnék játékosaimnak!

  

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat

 

3. forduló: Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 1-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Vass – Baumhakl, Nyaka, Nagy (Mang, 46.), Varga (Berta, 68.), Molnár (Kovácsevics, 62.), Slavonics, Meglicser, Katona, Szekeres, Tóth. Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 

Gólszerző: Meglicser (68.)

 

Horváth Elemér: - Az idei szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk és megérdemelten szereztük meg a három bajnoki pontot! Rengeteg helyzetet alakítottunk ki és szép támadásokat vezettünk, de a helyzetkihasználásunkon még javítanunk kell, és akkor nagyobb arányban is tudunk nyerni! Gratulálok a fiúknak!

 

Hajrá, Lőrinc!