Utánpótlás összefoglaló (11. hét)

Csonka hét volt az előző, de nem eseménytelen. A lányoknál az U-19 és a felnőtt csapat volt pályán, U-11-es Bozsik-tornán is részt vettünk, valamint az U-13, az U-15 és az U-19 is meccselt!

 

 

 

LEÁNY

  

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport

 

10. forduló: KISE – Szentlőrinc SE 5-1 (2-0)

Szentlőrinc SE: Nagy – Hévízi, Nagy, Markovics (Sziffer, 42.), Völcsey, Fett, Portász, Bálint, Mészáros, László, Deák. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Hévizi (69.)

 

Női NB II. Nyugati csoport

 

11. forduló: Budaörs – Szentlőrinc-DPASE 3-0 (2-0) 

Szentlőrinc-DPASE: Gulyás – Hévizi, Spiel, Somogyi, Rituper, Lászlóczki, Virág, Bocz, Nagy (Bircsák, 46.), Palka, Domján. Technikai vezető: Vígh György.

 

 

FIÚ

   

 

Bozsik-torna U-11

 

A tornán résztvevő keret: Almás, Krécsó, Lisák, Bali, Szép, Hatos, Kesztyüs, Hajdú, Kovács, Gyöngyös. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Nem kezdtünk jól. Kapkodtunk és gólokat ajándékoztunk az ellenfeleknek, nem a saját játékunkat játszottuk. Idővel feljavult a játékunk, akkor viszont már a helyzetkihasználással küszködtünk. Annak örülök, hogy a gyerekek is érezték, hogy az eredménytelenség ellenére többször is nagyon szépen játszottak! Lisák Leventét emelném ki. 

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport

 

11 .forduló: Szentlőrinc SE – LUA Baja 0-9 (0-4)

Szentlőrinc SE: Krammer – Németh, Végh, Csabai, Erdei, Ninkó, Mudik, Jakab, Szabó. Utánpótlás edző: Nagy Ronald. 

 

Nagy Ronald: - A bajnokság egyetlen veretlen csapata látogatott hozzánk. Az első három játékrészben egészen éretten futballoztunk, de sajnos a végére elfáradtunk és kapni is kezdtünk. A nagy arányú vereség ellenére is gratulálok a gyerekeknek, mert mindent megtettek!

 

MLSZ Regionális U-15 Dél-Nyugati csoport

 

11. forduló: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc SE 1-2 (1-0)
Szentlőrinc SE: Nagy – Halápi, Molnár, Egri, Serdán, Porkert, Kolonits, Baráth (Komár, 77.), Jung, Simonics, Hatta (Liber, 41.). Utánpótlás edző: Szolga Gorán – távollétében Egri Krisztián (U-17-es csapatunk utánpótlás edzője) volt a megbízott edző ezen a mérkőzésen. 
Gólszerzők: Baráth (54.), Torma (öngól – 70.)

Egri Krisztián: - Szervezetten és agresszíven futballozott ellenfelünk, mégis megszereztük a három pontot, ráadásul megérdemelten. A játék minden elemében jobbak voltunk a kanizsaiaknál, a második félidőben kondicionálisan felőröltük őket. Jó volt látni a srácokon a futball iránti alázatot! Büszke vagyok a csapatra!  

     

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat

 

11. forduló: PVSK – Szentlőrinc SE 4-1 (2-1)

Szentlőrinc SE: Vass – Nyaka (Rózsa, 72.), Nagy (Krizsovszki, 46.), Varga, Molnár (Fésűs, 74.), Slavonics (Kovácsevics, 46.), Meglicser, Katona, Szekeres, Tóth, Berta. Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 

Gólszerzők: Szekeres (22.)

 

Horváth Elemér: - Jól felkészített, agresszív, jól játszó ellenféllel találkoztunk. Megérdemelten nyerte meg a PVSK ezt a mérkőzést, de az eredmény ellenére méltó ellenfelek voltunk. Sokat kell még dolgoznunk, hogy majd tavasszal visszavághassunk!

 

 

Hajrá Lőrinc!