Utánpótlás összefoglaló (12. hét)

Az U-19 két nehéz mérkőzést is megnyert, így hat megszerzett ponttal zárta az előző hetet; az U-17 továbbra is hasít és csapategysége kikezdhetetlen; az U-15 váratlan vereséget szenvedett, de így is az élen zárja az őszt; az U-14-nek és a lányoknak pedig terem majd még több babér is a jövőben, az biztos! 

 

 

LEÁNY

 

Leány Regionális U-16 HNP Közép-Nyugati csoport 

9. forduló: Szentlőrinc-Sellye - KISE 0-3 (0-2)
Szentlőrinc-Sellye: 
Csonka – Sáfrán V., Király, Sáfrán J., Horváth, Kecze, Kapuvári, Szabó, Durovics. Utánpótlás edző: Balogh János.

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport 

11. forduló: Szentlőrinc SE – Dorogi FC 1-4 (1-3)
Szentlőrinc SE: 
Szabó – Hévízi, Nagy, Sziffer, Markovics, Völcsey, Bálint, Mészáros, László, Deák, Bende. Technikai vezető: Vígh György. 
Gólszerző: Völcsey (26.).

Női NB II. Nyugati csoport 

12. forduló: Szentlőrinc-DPASE – FC Ajka 2-2 (0-2)
Szentlőrinc-DPASE: 
Gulyás – Hévízi (Nagy, 55.), Rácz, Rituper, Lászlóczki, Virág, Szabó, Bocz, Domján, Bircsák, Palka. Technikai vezető: Vígh György. 
Gólszerző: Lászlóczki (51.), Rácz (80.).

 

FIÚ

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport 

11. forduló: Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc SE 3-2 (1-1)
Szentlőrinc SE: 
Nagy – Szabó (Jakab, 69.), Jung, Németh, Nemes – Császár (Csabai, 41.), Egréder, Darázsi – Szeberényi (Végh, 63.), Serdán, Liber. Utánpótlás edző: Batári Tamás. 
Gólszerző:
 Liber (38.), Serdán (49.).

Batári Tamás: - Jó iramú, parázs mérkőzést játszottunk. Rengeteg párharc, ütközés és szabálytalanság tarkította a meccset. A második félidőre a középpályás játékunk is feljavult. Mindvégig megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, de csak kettő érvényes találatig jutottunk, míg a jó erőkből álló hazai csapat háromszor is kihasználta a hibáinkat. Nem érdemeltünk vereséget, de amíg nem tudunk az ilyen ki-ki mérkőzéseken maximum közeli teljesítményt nyújtani, addig nem leszünk eredményesek! Gratulálunk a Mohácsnak!

12. forduló: Kaposvölgye LUE – Szentlőrinc SE 3-3 (2-2)
Szentlőrinc SE:
 Nagy – Nemes, Jakab, Jung (Serdán, 41.), Császár – Darázsi, Egréder, Csabai – Szabó, Liber, Vári (Ninkó, 62.). Utánpótlás edző: Batári Tamás.
Gólszerző: Liber (21.), Egréder (31.), Ninkó (63.). 

Batári Tamás: - Ebben a rendkívül nehéz helyzetben újfent elfogadhatatlan ellenszélben is sikerült jó mérkőzést játszanunk. Minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk, de amíg gyakorlatilag minden figyelmetlenségünket – és játékvezetői hibát – góllal büntetett a hazai csapat, addig nekünk a számtalan kialakított lehetőségünkből sajnos csak az egyenlítésre futotta. A kapu előtt nem voltunk elég élesek! Elégedettek lehetünk a fiúk hozzáállásával és teljesítményével! Dicséret illeti őket!

MLSZ Regionális U-15 Dél-Nyugati csoport

12. forduló: Szentlőrinc SE – Kaposvölgye LUE 0-4 (0-2)
Szentlőrinc SE: 
Pandur – Halápi, Baráth (Botos, 65.), Kolonits, Serdán, Porkert, Komár (Tóth, 48.), Orsós, Nemes (Liber, 41.), Jung, Simonics. Utánpótlás edző: Szolga Gorán. 

Szolga Gorán: - Sajnos úgy alakult a mérkőzés, ahogy az egész hetünk. Karantén, betegek, hiányzók – péntekig még az is kérdéses volt, lesz-e egyáltalán meccsünk. Ennek ellenére egy rossz szavam sem lehet a gyerekekre, akik kiálltak a mérkőzésen. Sajnos ezen a napon az ellenfelünk nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott és könnyen vitte el a három pontot tőlünk. Az egyébként szép őszünk vége így kicsit szomorú. 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugati csoport

13. forduló: Iváncsa KSE – Szentlőrinc SE 0-1 (0-1)
Szentlőrinc SE: 
Varga S. – Nagy, Takács, Varga B., Miklós (Lukács, 46.), Egri, Nyitrai, Király, Major (Balázs, 85.), Wuts (Bedő, 75.), Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián. 
Gólszerző: Major (36.).
Piros lap: Dankó (92.), ill. Egri (84.)

Egri Krisztián: - Nagyon kemény ellenféllel szemben arattunk óriási győzelmet! Az első félidőben a szél támogatását kihasználva jól játszottunk, teljesen megérdemelten szereztünk vezetést. A második játékrészben nagy nyomás alá kerültünk, a szél ráadásul már az Iváncsát segítette, de a futballunkkal és az egymás iránti alázattal, tisztelettel szó szerint kibrusztoltuk a sikert. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra! Lapok tekintetében is színes meccs volt… 

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugati csoport

12. forduló: Szentlőrinc SE – Dombóvári FE 4-2 (2-0)
Szentlőrinc SE: 
Vass (Tarró, 74.) – Baumhakl (Rózsa, 71.), Nagy, Varga, Molnár, Slavonics, Kovácsevics (Fésűs, 71.), Meglicser (Csonka, 76.), Katona, Szekeres (Krizsovszki, 71.), Pataki. Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 
Gólszerző: Kovácsevics (24., 35.), Meglicser (65.), ill. Bedő (öngól – 55.).

Horváth Elemér: - Szerdán egy jól szervezett dombóvári csapat ellen sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot. Az első félidőben magabiztos, jó játékkal kétgólos előnyre tettünk szert, majd a második játékrészben is növelni tudtuk fölényünket. A hetvenedik percig nagyon jól és szépen fociztunk, utána elkövettünk pár egyéni hibát, amit az ellenfelünk kihasznált és közelebb zárkózott hozzánk emiatt, de a végén Meglicser gyönyörű szabadrúgásgólja révén magabiztosan győztünk! 

13. forduló: Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc SE 1-3 (1-1)
Szentlőrinc SE: 
Havas – Baumhakl, Nyaka, Varga, Molnár, Slavonics, Kovácsevics (Fésűs, 55.), Meglicser, Katona, Szekeres, Csonka (Rózsa, 46.). Utánpótlás edző: Horváth Elemér. 
Gólszerző: Nyaka (9.), Szekeres (58.), Slavonics (90.).

Horváth Elemér: - Mohács ellen egy nagyon küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznünk a győzelmet! Ezen a meccsen sok egyéni hibát követtünk el, de becsületesen harcoltak a fiúk és nem érdemtelenül nyertünk. Gratulálok a fiúknak a héten szerzett hat bajnoki ponthoz!

Hajrá, Lőrinc!