Utánpótlás összefoglaló (2022/16.)

Nagyon fontos győzelmet aratott az U17-es és az U19-es korosztályunk: előbbi a PTE PEAC csapatát tudta felülmúlni egy kiélezett meccsen, a legidősebbek pedig magabiztos sikert arattak a sárga-fehér Szekszárd ellen.

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-16 HNP DÉL-NYUGAT CSOPORT, 2. FORDULÓ: 

Szentlőrinc SE – Airnergy FC 0-9 (0-5)

Szentlőrinc SE: Kalányos – Gágó T., Horváth, Gál, Orsós, Bányai, Durovics, Gágó E., Diósdi. Edző: Balogh János

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-14 HNP DÉL-NYUGATI CSOPORT, 4. FORDULÓ: 

FC Nagykanizsa – Szentlőrinc SE 13-0 (2-0)

Szentlőrinc SE: Bíró – Halász, Földesi, Gyurkovics, Bányai, Vince, Máj, Molnár, Diósdi. Edző: Balogh János

 

MLSZ REGIONÁLIS U19, DÉLNYUGAT, A CSOPORT, 3. FORDULÓ: 

Szentlőrinc SE – Szekszárdi UFC 4-1 (3-0)

Szentlőrinc SE: Gamós – Nagy Sz., Nagy S., Takács, Kovácsevics (Wuts, 70.), Gettó (Rózsa, 50.), Király, Cserneczky (Baráth, 80.), Gulyás (Nagy G., 46.), Varga B. (Serényi, 70.), Major. Edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Király (17.), Major (35.), Cserneczky (38.), Baráth (82.)

Szolga Gorán: - Amióta együtt dolgozunk a srácokkal, határozottan ez a mérkőzés volt a legjobb. Öröm volt nézni a fiúkat, fegyelmezettek és kreatívak voltak, az egész meccset kontroll alatt tartottuk. Úgy látom, hogy kezdik érteni, hogy mit miért csinálunk!

 

MLSZ REGIONÁLIS U17, DÉLNYUGAT, B CSOPORT, 3. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – PTE PEAC 2-1 (2-0)

Szentlőrinc SE: Tillai – Varga Á. (Hatta, 61.), Pettermann (Illés, 46.), Molnár, Egri, Nyitrai, Porkert, Serdán, Bedő (Kolonits, 46.), Jung, Simonics. Edző: Egri Krisztián

Gólszerzők: Nyitrai (23.), Bedő (28.)

Egri Krisztián: - Az első félidőben nyugodtan, bátran futballozva tudtunk kétgólos előnyt szerezni. A folytatásban viszont egy egyéni hibánkat követően szépített az ellenfél, így magunknak tettük nehézzé a meccs végét. Gratulálok a csapatnak, büszke vagyok a fiúkra, hogy az előnyt meg tudták tartani!

 

BOSZIK-PROGRAM U11 (SZENTLŐRINC): 

A tornán részvevő keret:

Kurucsai Kornél: - Szombat reggel már a buszon ülve tudtuk meg, hogy elmarad a régiós tornánk, a gyerekek nagy bánatára. Így legalább mindenki kipihenten vehetett részt a a vasárnapi, hazai Bozsik-programon, ahol nagyon ügyesen játszottak a srácok. Voltak, akiknek az első tornája volt ekkora pályán, de a “rutinosabbak” segítségével hamar belejöttek ők is. Sok jó teljesítmény volt, látszott, hogy nagyon élvezték a gyerekek a meccseket!