Utánpótlás összefoglaló (2022/22.)

Zsúfolt hétvégéje volt sportegyesületünk utánpótlásának az előző héten, több-kevesebb sikerrel: U19-es és U13-ás csapatunk is fontos győzelmet aratott, azonban a többi együttesünknek már nem sikerült ilyen jól az előző forduló.

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-19 DÉL-NYUGATI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – Fehérvár FC 1-7 (0-5)

Szentlőrinc SE: Drapos – Nagy A., Sziffer, Tímár, Fett (Hingyi, 55.), Portász, Jeszenői, Bálint, Jákli, Szekeres, László. Utánpótlás edző: Vígh György

Gólszerzők: Bálint (72.) 

  

LEÁNY REGIONÁLIS U-16 DÉL-NYUGATI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Csepel FC - Szentlőrinc SE 1-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Gál – Horváth, Orsós, Kalányos, Dobos, Lucza, Gágó E., Gágó T.. Utánpótlás edző: Balogh János

 

MLSZ REGIONÁLIS U-19, DÉLNYUGAT, A CSOPORT, 9. FORDULÓ

Szentlőrinc SE – Nagyatád 5-2 (2-2)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Rózsa (Varga, 70.), Major, Cserneczky, Serényi (Molnár, 46.), Wuts (Egri, 46.), Nagy, Baráth (Csonka, 46.), Katona (Gulyás, 46.), Király (Kovácsevics, 58.). Utánpótlás edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Major (15., 51., 93.), Cserneczky (26.), Molnár (85.)

Kiállítva: Nagy (80.)

Szolga Gorán:Az első tizenöt percünk olyan volt, mint ahogyan készültünk a meccsre és amilyen volt is a kezdés előtti bemelegítés! Sajnos két gólos előnyt adtunk az ellenfélnek. Utána viszont száznyolcvan fokos fordulatot vett a játékunk és magabiztos győzelmet arattunk!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15, DÉLNYUGAT, B CSOPORT 9. FORDULÓ

HR-Rent Kozármisleny - Szentlőrinc SE 5-2 (2-2)

Szentlőrinc SE: Nagy – Németh, Kuti, Fésűs (Mudik, 71.), Csabai (Szilvási 66.), Szokol (Ninkó 71.), Darázsi, Katona (Szabó 34.), Nemes, Egréder (Szeberényi, 66.), Jung. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Gólszerzők: Fésűs (34., 36.)

Batári Tamás: - Valahogy nem találtuk a mérkőzés ritmusát. Némileg tompák és enerváltak voltunk. Az ellenfél kihasználta két hibánkat és ekkor volt még lehetősége, de nem zárták le a meccset. Fél óra elteltével tértünk magunkhoz, és három perc alatt egalizálni is tudtuk az állást. A második játékrészben újfent próbáltunk a visszahúzódó hazai csapatra nyomást növelni, de nagyon sok hiba csúszott a játékunkba. Az ellenfél bezzeg minden hibánkra jól reagált, illetve kihasználta a tálcán kínált lehetőségeket. Volt kommunikációs meg nem értés, egyéni hiba, ki nem kényszerített hiba. Szinte mindegyik ilyenből gólt kaptunk. Egy ki-ki mérkőzésen nem szabad gólokat kapni feleslegesen és fegyelmezetlenül elkövetett szabadrúgás után, szögletből, lecsúszott beadásból. Öt kapott góllal képtelenség meccset nyerni, ez már sokadjára bebizonyosodik. Nem marasztalhatóak el a fiúk, hisz mindent megtettek, de ez sajnos pontatlansággal és hibákkal párosult. Tanulunk tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U-13 DÉL-NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ:

Holler UNFC – Szentlőrinc SE 2-4 (0-0)

Szentlőrinc SE: Katona – Basa, Végh, Smudla, Egri, Erdei, Krammer, Csámpár, Gellér. Utánpótlás edző: Kása Péter

Gólszerzők: Erdei (18., 63.), Végh (24., 56.)

Kása Péter: - Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Alázathoz, akarathoz, jó játék is párosult. Most nehezebb mérkőzéseink következnek, ami jó szintfelmérő lesz.

 

MLSZ REGIONÁLIS U-12 DÉL-NYUGATI CSOPORT, 7. FORDULÓ:

Holler UNFC – Szentlőrinc SE 6-2 (0-0)

Szentlőrinc SE: Rapp – Miliczki, Magyar, Hajdú, Szommer, Fábián, Szép, Gyöngyös, Kácsor. Utánpótlás edző: Kása Péter

Gólszerzők: Gyöngyös (39.), Hajdú (47.)

Kása Péter: - A több hiányzó ellenére is elégedett vagyok. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékunkat. Szép támadásaink, lövéseink voltak. Ismét elkerülhető gólokat kaptunk. Látszik a csapaton a fejlődés. Edzünk tovább, hogy az eredményeken is látszódjon a fejlődés. Ez egy lassabb folyamat, türelmesnek kell lennünk.

 

BOZSIK PROGRAM U9 (SZENTLŐRINC):

Tornán résztvevő keret: Bogdán I. D., Bogdán II. D., Böcskei, Gálffy, Grim, Halápi, Horvárth D., Horváth Z., Magyar J., Magyar R., Miliczki, Panek, Spiel G., Spiel R., Szilvási, Tóth, Vörösvári Zs., Vörösvári A. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

Kurucsai Kornél: - Ügyesek voltak ma nagyon a gyerekek. A „pirosak” ügyesek voltak, de a fehér csapat nagyon-nagyon kimagaslott a mezőnyből, nagyon sok szép dolgot láttam! Több olyan gólt is szereztünk, ahol egy-két passzal eljutottunk a kapuhoz, majd szépen fejeztük be! Járni kell edzésre, odafigyelni, otthon is gyakorolni és még több ilyen lesz.

 

BOZSIK PROGRAM U7 (SZENTLŐRINC):

Tornán résztvevő keret: Bokrovics, Gál, Bedő, Kárpáti, Vodenicar, Kis, Bogdán, Tóth. Utánpótlás edző: Világos Dávid

Világos Dávid: - A hétvégi Bozsik-forduló kezdete, ködös és csúszós volt, ez jellemezte a gyerekek játékát is. A lelkesedéssel nem volt probléma, idő kellett még a labdák kaput találtak. Utána azonban előhúztuk a megszokott teljesítményünket és szép, az edzéseken gyakorolt játékot mutattuk a szurkoló szülőknek.