Utánpótlás összefoglaló (2023/1.)

Amíg a téli Bozsik programok lezárultak, addig a utánpótlás bajnokságok kezdetét vették sportegyesületünk fiú és leány korosztályainál. Több nagyszerű sikernek örülhettek labdarúgóink az elmúlt héten.

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-16 HNP DÉL-NYUGAT CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – PVSK 1-2 (0-1)

Szentlőrinc SE: Kovács – Kalányos, Horváth, Orsós, Bányai (Dobos, 23.), Diósdi, Gágó E., Gál (Csató, 24.), Gágó T. Utánpótlás edző: Balogh János

Gólszerzők: Gágó E. (44.)

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-14 HNP DÉL-NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – FC Nagykanizsa 0-4 (0-2)

Szentlőrinc SE: Kovács – Nagy G., Mező, Halász, Bányai, Diósdi, Máj, Molnár, Földesi. Utánpótlás edző: Balogh János

 

MLSZ REGIONÁLIS U-19, DÉLNYUGAT, A CSOPORT, 16. FORDULÓ:

PTE-PEAC – Szentlőrinc SE 2-4 (0-3)

Szentlőrinc SE: Gamós (Varga S., 46.) – Nagy Sz., Takács, Király (Wuts, 46.), Katona (Nagy G., 46.), Gettó (Rózsa, 46.), Nyitrai, Cserneczky, Major (Gergics, 46.), Varga B. (Molnár, 46.), Mang. Utánpótlás edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Nyitrai (1., 13.), Major (23.), Gergics (74.)

Szolga Gorán: - Rögtön a huszadik másodpercben sikerült gólt szereznünk, ami megadta az első félidő alaphangját. Nem vettünk vissza, folyamatosan dolgoztuk ki a szebbnél szebb gólszerzési lehetőségeket, amikből még kettőt sikerült értékesíteni a félidő előtt. A szünetben mind a hat cserejátékosunkat becseréltük, felforgatott csapatunk nem tudta elkapni a fonalat, így a hazaiak felénk tudtak kerekedni a második játékrészben.

 

MLSZ REGIONÁLIS U-19, DÉLNYUGAT, A CSOPORT, 18. FORDULÓ:

Nagyatád – Szentlőrinc SE 2-4 (1-3)

Szentlőrinc SE: Varga S. – Nagy Sz., Király, Mang (Budai, 46.), Gettó (Nagy G., 58.), Cserneczky, Major, Wuts, Varga B. (Kovácsevics, 46.), Rózsa (Nagy S., 58.), Katona. Utánpótlás edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Varga B. (8.), Cserneczky (38.), Major (43.), Kovácsevics (53.)

Szolga Gorán: - Nem a legjobb minőségű talajon került megrendezésre a találkozó, ami meg is látszott a játékunkon. Tisztelet a fiúknak, hogy ennek ellenére sem maradtunk adósak a szépen kidolgozott támadásokkal, amikből négy gólt sikerült szereznünk!

 

 

MLSZ REGIONÁLIS U17, DÉLNYUGAT, FELSŐHÁZ, 2. FORDULÓ:

PTE-PEAC – Szentlőrinc SE 3-4 (1-1)

Szentlőrinc SE: Tillai – Illés, Cserneczky, Molnár, Egri, Nyitrai, Gergics (Komár, 73.), Kolonits (Sztojka, 68.), Varga B. (Pettermann, 56.), Bedő (Serdán, 46.), Simonics. Utánpótlás edző: Egri Krisztián

Gólszerzők: Gergics (67., 72.), Molnár (27.), Nyitrai (53.) 

Egri Krisztián: - Első tavaszi meccsünkön öt perc rövidzárlattól eltekintve jó ritmusban játszottunk. Sok betegség miatt kettő hét edzés munka hiányzik még, de szépen dolgoztak a fiúk. Gratulálok az első tavaszi győzelemhez csapatomnak!

 

 

MLSZ REGIONÁLIS U15, DÉLNYUGAT, ALSÓHÁZ, 2. FORDULÓ:

BFA Szigetvár – Szentlőrinc SE 2-6 (0-3)

Szentlőrinc SE: Nagy (Busi 74.) - Mudik (Balogh 60.), Kolcsár, Jakab (Ninkó 41.), Nemes, Csabai, Egréder (Fésűs 60.), Darázsi, Szokol, Szeberényi (Vári 41.), Katona. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Gólszerzők: Nemes (14., 19.), Egréder (38.), Fésűs (67.), Katona (71.), Szokol (75.)

 

Batári Tamás: - A mérkőzés folyamán nem sikerült olyan nyomást helyezni a vendéglátónkra, mint szerettünk volna. Ennek ellenére szinte végig az ellenfél térfelén folyt a játék. Nem volt kellő dinamika és átütőerő a támadásainkba, mindig be be csúszott egy egy hiba. A hazaiak ellentámadásokra rendezkedtek be, és abból próbáltak helyzeteket kialakítani, ami többször sikerült is. Labdavesztéseknél nem tudtunk időben korrigálni, nem tudtuk a labdát visszaszerezni, így a hosszú játékát sem sikerült megállítani a hazaiaknak. Az utolsó negyedórában azonban betoltuk az ellenfelet a kapuja elé, és 3 gólt szerezve végülis magabiztossá tettük a győzelmet. Sok volt a ki nem kényszerített hibánk, fegyelmezetlenségeinket, felelőtlenségeinket megbüntette a szigetvári csapat. Jóval fegyelmezettebb, és koncentráltabb teljesítményt várunk a jövőben! Bízunk benne, hogy betegeink, és sérültjeink felépülnek, és csatlakoznak a csapathoz! A győzelemhez gratulálok!

 

BOZSIK PROGRAM U11 (SZENTLŐRINC):

Tornán résztvevő keret: Busi, Jung, Miliczki, Dombos, Mihály, Schaub, Bedő. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

Kurucsai Kornél: - Szombaton került megrendezésre az utolsó termi Bozsik program, ahol három meccset játszottunk. Mindenki odatette magát, rengeteget futottak a srácok, több szép megoldással megspékelve!

 

BOZSIK PROGRAM U9 (SZENTLŐRINC):

Tornán résztvevő keret: Spiel G., Spiel R., Tóth, Grim, Kinder, Magyar, Miliczki, Bogdán. Utánpótlás edző: Varga Armand

Varga Armand: - Az utolsó téli Bozsikon ügyesek voltak a gyerekek, nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelmekbe. Sok szép megoldás volt, egyre többet látnak a kicsik és nagyok is a pályán!

 

FUTSAL U9 (SZIGETVÁR):

Tornán részvevő keret: Gálffy, Hatos, Magyar, Szilvási, Szilágyi, Horváth. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

Kurucsai Kornél: - A futsalon négy meccset játszottunk, nagyon tetszett a játék, mindegyik találkozón! Az elsőn egy nagyon kiegyenlített mérkőzésen maradtunk alul a Kozármisleny ellen, a többin pedig semmi esélyt nem adtunk ellenfeleinknek! Nagyon örültem, hogy nem mindenki csak gólt akart rúgni, akkor sem, amikor már nagyon vezettünk, ügyesen felnéztünk, passzoltunk, jó helyre mozogtunk.Több olyan gólunk is volt, amit még az idősebb korosztályok is megirigyelhetnének, nagyon látványos a fejlődés a labdás és a labda nélküli játékban is!