Utánpótlás összefoglaló (2024/10.)

Fotó: Szentlőrinc SE

Jól indult a hét utánpótlásunk számára, hiszen két győzelem született a szerdai játéknapon, azonban a hétvégén már kevesebb örömben lehetett részünk. U10-es leányzóink viszont nagyon ügyesen szerepeltek a Regionális Tornán a PMFC Akadémián!

 

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT FELSŐHÁZ 10. FORDULÓ:

LUA Baja – Szentlőrinc SE 3-2 (1-1)

Szentlőrinc SE: Varga S. – Nagy, Sebestyén, Takács, Molnár (Rózsa, 86.), Gergics (Gettó, 60.), Cserneczky, Major, Porkert, Kárpáti, Szabó (Bencze, 19.). Utánpótlás edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Major (16., 48.)

Kiállítva: Porkert (57.)

Szolga Gorán: - Sajnos ma bármit tettünk volna a győzelemért, nem lett volna elég. Nagyon érdekes körülmények közt szenvedtünk vereséget, ám dicséret illeti a csapatot, hogy 10 emberrel is megpróbáltunk mindent megtenni a győzelem érdekében. Sikerült is a kiállítás után, döntetlen állásnál betalálnunk az ellenfél kapujába, azonban úgy ítélték meg, hogy a mi gólunk szabálytalan.

 

MLSZ REGIONÁLIS U17 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ 5. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – Nagyatádi FC 13-0 (8-0)

Szentlőrinc SE: Oláh – Kiss, Kolcsár (Katona, 51.), Faulháber, Kolonits, Pettermann, Molnár, Szeberényi, Darázsi (Nyári, 62.), Egréder, Nagy. Utánpótlás edző: Gálffy Péter

Gólszerzők: Molnár (22., 25. – büntetőből, 41., 70.), Pettermann (30., 36., 50., 60.), Szeberényi (66., 79.), Faulháber (9.), Darázsi (39.), Kiss (45.)

Gálffy Péter: - Gratulálok a fiúknak! Mindenki jó teljesítményt nyújtott és elégedett voltam a mérkőzés összképével!

(tizenhárom góllal indította a hetet az U17)

 

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP DÉL ALSÓHÁZ 7. FORDULÓ:

Hódmezővásárhelyi FC – Szentlőrinc SE 6-1 (3-1)

Szentlőrinc SE: Busi – Kolcsár, Faulháber, Kiss T., Csabai (Nagy, 46.), Szilvási, Darázsi, Ninkó (Fehér, 46.), Szeberényi, Szabó (Katona, 46.), Egréder. Utánpótlás edző: Leipold Péter

Gólszerzők: Egréder (5.)

Leipold Péter: - Ez a mérkőzés jól szolgálta az UP bajnokságok célját. Két hozzávetőleg egyforma erősségű gárda mérkőzött egymással. Mindkét csapat kezdeményező volt, voltak helyzetek, megfelelő volt az iram, sportszerű volt a mérkőzés. Sajnos nem jöttünk ki jól a meccsből. A második félidő szinte teljes egészében közelebb voltunk a 3-2-höz mint a 4-1-hez. A szerencse nem állt mellettünk. Csak jókat tudok mondani a fiúkról, mindent megtettek a győzelem érdekében. Javítunk a következő mérkőzéseken!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ 6. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – Nagyatádi FC 2-0 (2-0)

Szentlőrinc SE: Busi G. (Busi I., 72.) – Basa, Németh, Jakab, Csépán (Krammer, 57.), Balogh, Vári (Benedek, 57.), Ninkó, Mudik, Szabó, Csabai. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Gólszerzők: Szabó (13.), Mudik (38.)

Batári Tamás: - Az évad leggyengébb teljesítményével sikerült előrukkolni. Sem technikailag, sem taktikailag, sem mentálisan nem azt hoztuk, ami elvárható lett volna. Labdát birtokoltunk ugyan, de ennyi technikai hibával egy majális sörmeccsen sem lehet a csapatba kerülni! Ritmustalanul, pontatlanul, rengeteg rossz döntéssel játszottunk. Sürgősen ki kell javítanunk ezt, mert hétvégén már egy sokkal jobb csapat ellen kell helyt állnunk! Az egyetlen pozitív a mai mérkőzésen, hogy két szép gólt rúgtunk! Semmi több sajnos!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ 7. FORDULÓ:

Dombóvári FE – Szentlőrinc SE 7-0 (3-0)

Szentlőrinc SE: Katona (Busi, 68.) - Gellér, Jakab, Szabó, Ninkó - Balogh, Mudik (Benedek, 54.), Csabai - Erdei (Basa, 41.), Csépán, Krammer. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Batári Tamás: - Jelen állapotunkban nem voltunk képesek megnehezíteni a hazai csapat dolgát. Nagy egyéni hibákból kaptunk 3 gólt az első félidőben, majd az utolsó 10 percben is. Így sajnos, ilyen mérsékelt teljesítménnyel nem voltunk méltó ellenfelek. A számszerű eredmény túlzó, de a jobbik csapat nyert megérdemelten. A hátralévő két mérkőzésre megpróbálunk tisztességesen felkészülni!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT 19. FORDULÓ:

Holler UNFC – Szentlőrinc SE 4-0 (1-0, 2-0, 4-0, 4-0)

Szentlőrinc SE: Kácsor – Kesztyüs, Sári, Szép, Krécsó, Almás, Smudla, Sparas, Kismarci. Utánpótlás edző:Gálffy Péter

Csereként beállt: Hatos, Vidákovics

Gálffy Péter: - Ez volt az a hétvége, amikor nekünk semmi nem jött össze. Egy jó sorozat szakadt meg, amit nagyon sajnálunk!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT 19. FORDULÓ:

Holler UNFC – Szentlőrinc SE 5-1 (2-0, 5-0, 5-0, 5-1)

Szentlőrinc SE: Éder – Busi, Magyar, Ungváry, Mihály, Péter, Grim, Dombos, Szántó. Utánpótlás edző: Tóth Dávid

Csereként beállt: Poszovácz, Bedő, Schaub

Gólszerzők: Grim (72.)

Tóth Dávid: - Nem voltak jók az előjelek, mivel két meghatározó játékosunk sem tudott edzeni betegség miatt a héten, ráadásul a legveszélyesebb támadónkra nem számíthattunk Dunaföldváron. Gyengén kezdtük a meccset, főleg a második negyedben hibáztunk sokat, és rúgattunk gólokat ellenfelünkkel. A maradék két negyedre rendeztük a sorokat, sok-sok helyzetet dolgoztunk ki, de ma nem tettünk eleget azért, hogy a szerencse mellénk álljon. Összességében nem tudtam haragudni a srácokra, mert a hosszú út, a korai kelés, és a gyatra minőségű pálya nem könnyítette meg a dolgukat, de ennél sokkal jobban tudunk játszani, ezt most nem tudtuk megmutatni.

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-10 V. CSOPORT 5. FORDULÓ:

Tornán résztvevő keret: Balázs Eperke, Fehér Zsófia, Jávori Camilla, Jávori Carolina, Magyar Jázmin, Magyar Ramóna, Spiel Gréta, Spiel Rebeka, Tóth Diána. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél

Kurucsai Kornél: - Zsinórban a második olyan tornán vagyunk túl, ahol minden meccs után győzelemmel hagyhatták el a pályát a szentlőrinci lánykák. Mindhárom meccsen nagyon bátran játszottak, sok szép helyzetet alakítottak ki a lányok, akik ezúttal a kapu előtt sem jöttek zavarba. A három találkozó alatt 22 gólt lőttünk, nagy dicséret illet mindenkit! Látszott a teljesítményeken, hogy jól érezték magukat a gyerkőcök, gratulálok nekik!

(nagyon ügyesek voltak U10-es leányaink a hétvégén, hiszen nem találtak legyőzőre)