Utánpótlás összefoglaló (2024/12.)

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

U15-ös korosztályunk is elbúcsúzott a idei szezontól egy hazai győzelemmel és egy szigetvári vereséggel. Szolga Gorán U19-es csapata tegnap hazai pályán gyűrte le a Dunaföldvárt, így továbbra is versenyben vannak a dobogóért a felsőházi rájátszásban!

 

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT FELSŐHÁZ 12. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – Holler UNFC 4-1 (3-0)

Szentlőrinc SE: Varga S. – Nagy (Porkert, 46.), Sebestyén, Takács, Molnár (Kolonits, 46.), Gergics (Bencze, 56.), Cserneczky, Major, Kárpáti (Gettó, 56.), Simonics (Katona, 46.), Erdész (Rózsa, 56.). Utánpótlás edző:Szolga Gorán

Gólszerzők: Gergics (12., 33., 54.), Erdész (14.)

Szolga Gorán: - A mérkőzés eldőlt az első félidőben, ebben a szakaszban kimondottan jól fociztunk. A második játékrészre nagyon visszaesett a teljesítményünk, amivel nem vagyok megelégedve!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ 9. FORDULÓ:

PVSK-Labdarúgó Kft. – Szentlőrinc SE 0-16 (0-12, félbeszakadt)

Szentlőrinc SE: Katona – Németh, Jakab, Gellér, Csépán (Benedek, 46.), Erdei, Balogh (Flaska, 46.), Vári, Végh, Ninkó (Basa, 46.), Csabai. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Gólszerzők: Végh (5., 20., 23., 31., 40., 54.), Erdei (17. – büntetőből, 26., 48.), Csabai (7., 36.), Vári (34., 52.), Balogh (19.), Gellér (42.), Benedek (58.)

Batári Tamás: - Szakmailag értékelhetetlen. A srácok megcsinálták, amit megbeszéltünk, sok szép gólt szereztek, számtalan remek megmozdulást láthattunk! Hangot kell adjak elkeseredettségünknek, mert szerettük volna végig játszani a mérkőzést, és focizni, de sajnos az ellenfél sérülésekre hivatkozva gyakorlatilag létszámban elfogyott, és a játékvezető félbeszakította a mérkőzést az 58. percben. Sajnálom az összes gyereket, akit ilyen helyzetbe hoznak! Legyen az az ellenfél, vagy a mi játékosunk. Van még egy mérkőzése a csapatnak, azt is tisztességesen, becsülettel lejátsszuk! Gratulálok a csapatnak!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT ALSÓHÁZ 10. FORDULÓ:

BFA Szigetvár – Szentlőrinc SE 4-2 (1-0)

Szentlőrinc SE: Katona – Basa, Jakab, Gellér, Erdei, Vári, Végh (Benedek, 41.), Ninkó, Mudik, Flaska (Csépán, 41.), Csabai. Utánpótlás edző: Batári Tamás

Gólszerzők: Erdei (66.), Vári (80.)

Batári Tamás: - Van ilyen egy csapat életében, hogy igazából semmi sem akar összejönni! Labdát birtokoltunk, próbáltuk bontani az ellenfél védelmét széleken, középen is, de ma sajnos nem volt meg az a tempókülönbség és összpontosítás, ami szükséges az ilyen védekező csapatok ellen. Számtalan helyzetet alakítottunk ki, de a kapu előtt nem volt meg a kellő minőség. A 3 kapufánk is kifelé pattant, szerencsénk se volt. Kissé fásulttá, görcsössé vált a csapat, ráadásul egy sérülés miatt az utolsó 20 percet emberhátrányban kellett lejátszanunk. Amit megbeszéltünk, és tanultunk az év során, az visszaköszönt a játékban. A munkánknak volt látszata, csak eredménye nem. Az ellenfél három alkalommal jutott be a tizanhatosunkba, minden lehetőségét góllal zárta. Sajnálom, mert ennyi hiányzó játékos mellett is megérdemelték volna a srácok a sikert, de most ilyen felemásra sikeredett az év utolsó játéka. Köszönjük a Szülők egész éves támogatását!

 

LEÁNY REGIONÁLIS U-14 HNP DÉL-NYUGATI CSOPORT 18. FORDULÓ:

Szekszárdi UFC – Szentlőrinc SE 7-2 (1-0, 3-1, 6-2, 7-2)

Szentlőrinc SE: Kalmár – Mester, Mező, Szigeti, Fuksz, Gyulassy, Bíró, Földesi, Molnár. Utánpótlás edző:Balogh János

Gólszerzők: Szigeti (28.), Bíró (60.)

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT 21. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – LUA Baja 0-9 (0-0, 0-1, 0-8, 0-9)

Szentlőrinc SE: Almás (Kácsor, 41.) – Szommer, Hatos, Kismarci, Szép, Krécsó, Smudla, Vidákovics, Szántó. Utánpótlás edző: Gálffy Péter

Gálffy Péter: - Tartalékos kis csapatom tisztesen helytállt a régiós bajnokság legjobb csapata ellen, továbbá gratulálok a Bajának! Az első két negyed végéig tartottunk ki, majd jött a hidegzuhany! Dicséret illeti minden játékosom küzdeniakarását!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP DÉLNYUGATI CSOPORT 21. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – LUA Baja 2-11 (0-3, 1-4, 1-8, 2-11)

Szentlőrinc SE: Éder – Magyar, Poszovácz, Ungváry, Mihály, Péter, Grim, Dombos, Dénes. Utánpótlás edző: Tóth Dávid

Gólszerzők: Dénes (29., 76.)

Tóth Dávid: - A bajnokság egyik kiemelkedő csapatát fogadtuk a hétvégén. Remekül kezdtünk, szinte rögtön büntetőhöz jutottunk, amelyet sajnos nem sikerült értékesítenünk. Ezt követően is igyekeztünk támadni, de ellenfelünk is felpörgött. Az első 40 perc jól nézett ki a játékot tekintve, sajnos később kijött a két csapat közti különbség, de az eredmény túlzó. Összességében megtettük, amit tudtunk, egy félidőn keresztül jól játszottunk, egy pici szerencsével kozmetikázhattunk volna az eredményen, de míg ellenfelünknek minden bejött, nekünk a kapufáról sem befele pattantak a labdák.